Lifestyle

Corectorul lichid E.L.F.

Eu am tenul foarte deschis, însă cum m-am bronzălit, nici fondul de ten nu mi-e mai bun acu, aşa că am avut emoţii la alegerea corectorului. De obicei, aleg nuanţa cea mai, cea mai deschisă. Acu nu pot să apreciez aşa bine, că sunt o idee mai morenita.

Aşa că am sărit peste Apricot Beige – m-am temut să nu fie nuanţă rozacee – la Honey light şi am nimerit bine. La ten bronzat nu se vede diferenţa, nu ştiu, când se va duce bronzul poate încerc Apricot Beige, dacă îmi spune cineva că l-a luat şi nu e rozaceu.

Descrierea zice aşa: “Acopera acele pete de roseata nedorite, cearcanele si cosurile! Tratamentul multi-tonal cu silicon mascheaza imperfectiunile tenului si roseata, lasand pielea cu un aspect sanatos.”

Ce spun eu: nu prea multe, am un ten foarte curat şi datorită formei ochilor nu prea fac cearcăne, însă uneori se mai vede şi la mine, şi atunci “astup”. Am folosit deja corectorul sub ochi, peste fondul de ten, logic. E neobişnuit de lichid pentru mine, însă am impresia că e mai bine aşa, deoarece cu unul mai păstos stresez mai mult pielea fină de sub ochi, în acţiunea de a-l uniformiza. Se uniformizează uşor, rapid, nu se văd diferenţe, îmi place “despre” el. Cred că e mai bun decât unul mai solid, cel puţin pentru mine. Arată ca un gloss de buze clasic, cu pensuliţa aceea care face uşoară aplicarea.

Coşuri n-am, probleme cu pete n-am, deci nu folosesc des corectoare, însă atât cât l-am folosit pe acesta mi-a plăcut. 8 lei, bun, fain..Da, îl recomand. Încă o dată plăcut surprinsă de Elf 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Elf-ul continua sa socheze multe persoane 😀

  • da, sunt foarte bune, i love it. parca la lacuri nu m-as inghesui, ca sunt 8 lei si de aici imi cumpar golden rose cu 4 si culorile is mult mai faine, insa restul produselor, cel putin cele pe care le am sunt superbe. am mai facut azi o comanda.