Lifestyle

SuPeR GIVEAWAY de la e.l.f.: Paleta farduri de ochi 100 culori şi pensule machiaj

Luna asta se pare că este una a cadourilor pentru voi :). Fiindcă ţin la voi foarte mult, vreau să vă ofer şansa să testaţi şi voi produsele e.l.f. pentru care, într-o perioadă, am dezvoltat o adevărată adicţie 😀 . Pentru acelea dintre voi care nu cunoaşteţi încă produsele cosmetice e.l.f., o caracterizare în câteva cuvinte: produse, pensule de machiaj şi accesorii de o calitate ce le depăşeşte preţul. Şi cum mie îmi plac mult, m-am gândit să vă ofer şi vouă ceva, prin amabilitatea Eyes Lips Face România. Puteţi intra în posesia lor citind condiţiile de mai jos, dar mai întâi hai să vă arăt premiul  (toate constituie un singur premiu):

1. Paleta de farduri de ochi de 100 culori – ediţie limitată

 

Contine: 100 nuante farduri, oglindă, aplicator pentru fard de ochi

2. Pensulă pentru faţă, pentru aplicarea pudrei de faţă şi a celei bronzante

3. Pensulă pentru aplicarea corectorului pentru ten

4. Pensulă pentru aplicare fard linia ochiului

5. Pensulă pentru ochi “defining eye”.

Perii matasosi ofera contur in pliurile pleoapei sau chiar sub spranceana pentru un plus de culoare.

6. Pensula pentru ochi “blending eye”.

Preferata mea: Amesteca cu maiestrie multiple nuante de fard de ochi, atenuand in acelasi timp aspectele dramatice si liniile fine.

7. Pensula pentru ochi “smudge eye”. 

Creaza un aspect dramatic al ochilor cu acest buretel conic moale, care imbina perfect liniile si umbrele.

Puteţi să intraţi în posesia acestor produse, îndeplinind următoarele condiţii:

1. Să daţi Like paginii de FB Elf România şi paginii mele de FB. Lăsaţi în comment aici pe blog numele cu care aţi dat like pe ambele pagini.

2. Un scurt blogpost la voi pe blog, în care să spuneţi de giveaway şi care din produsele oferite vă atrage atenţia (includeţi o poză cu acesta), punând link către acest post al meu. Lăsaţi-mi în comentariu aici pe blog link-ul către blogpostul vostru. Dacă nu aveţi blog, recomandaţi pe mail acest giveaway la 5 prietene, incluzându-mă la CC sau BC şi pe mine, să văd că aţi trimis mailul (adresa mea e sigina at sigina.com)

3. Daţi share la acest post pe profilul vostru de FB, şi lăsaţi-mi link-ul către statusul vostru, în comentariu.

Giveaway-ul se închide pe 26 septembrie, ora 21.00. Câştigătoarea va fi desemnată prin alegere cu random.org. Produsele vor fi expediate de către elf Romania începând cu data de 1 octombrie.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (91)