Lifestyle

Glicerină citrică şi parfum de copilărie… de la Farmec

Plimbându-mă printr-un hipermarket la raionul de cosmetice, mi-au căzut ochii pe glicerina de mâini de la Farmec şi vreau să vă spun că m-am bucurat mult să o văd. Nu credeam că se mai fabrică, cu atât mai puţin în acelaşi ambalaj ca şi pe vremuri.

Aşa că m-am dus la un magazin Farmec să o iau, într-o zi, că mă tot gândeam la ea. Glicerina asta are parfum de cunoscut, de demult, de copilărie… este glicerina cu care se dădeau rudele mele după ce lucrau la ţară, să nu li se crape pielea, este unul din produsele care mi-au vegheat copilăria de pe rafturile cu cosmeticale ale mamei. Şi este un produs eficient, face pielea de pe mâini superbă. Exact aşa cum îmi aminteam…

E uber ieftină, 5-6 lei, orice magazin Farmec, hipermarketuri şi oriunde vedeţi produse româneşti. Şi nu, nu sunt sub influenţa exigentă a subiectivităţii… 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Buna, Sigina. Stiu ca intrebarea mea nu are nici o legatura cu postul tau, dar daca stii cumva un solar bun si mai ales igienic, ai putea sa-mi recomanzi? Tin sa mentionez ca nu am fost niciodata la solar pana acuma (mi-a fost oarecum teama de posibilele reactii adverse), dar intrucat in iulie am banchetul si timp de mers la plaja nu am (trebuie sa invat pentru licenta) singura mea posibilitate ar fi solarul. M-am gandit si la autobronzante, dar si aici parerile sunt impartite (raman urme si nu dureaza), si in plus, mergand la solar, m-as pregati apriori pentru vacanta. Ms mult.

  • banuiesc ca in cluj. da, incearca la SunKiss, langa casa de cultura a studentilor. au si bronzare organica, cica, eu nu am incercat-o. e fara expunere la raze UV, cica nedaunatoare.

  • sunkiss-ul de pe republicii, de langa casa de de cultura a studentilor, s-a inchis. a mai ramas cel din iulius mall.

  • Uitasem de ea dar imediat ce am citit pe blogul tau am dat fuga la un Plafar. E perfecta pentru maini. Plus ca mi-a rezolvat in doua zile o problema pe care o am de cand ma stiu: pielea coatelor ramanea aspra indiferent de ce crema foloseam. Renuntasem la a mai spera ca o sa gasesc ceva sa functioneze. Din fericire, am gasit.
    Ma bucur ca am dat de postul asta altfel nu cred ca imi aminteam prea curand de glicerina citrica 🙂

  • hehe, eu la coate nu m-am gandit, buna idee. mersi si eu 🙂