Lifestyle

Lapte hidroactiv anticelulitic Gerovital Plant

Laptele anticelulitic cu extracte vegetale de iederă şi seminţe de castan e eficient în cazul celulitei de grad 1, am înţeles că şi pentru gradele 2 şi 3, de la persoane care fac masaj. Personal îl folosesc a cincea oară în viaţa mea, de obicei la masaj anticelulitic, însă îmi fac şi eu acasă cu el. Condiţia ca să ai rezultate este să îl foloseşti cel puţin o dată pe zi.

E destul de lichid, se întinte bine, intră destul de repede în piele. Parfumul e uşor şi plăcut, laptele lasă pielea bine hidratată.

Pe etichetă scrie să fie folosit de două ori pe zi, eu cred că o dată pe zi constant e în regulă. Puteţi să citiţi modul de acţiune din foto 2, eu vă pot spune că e foarte bun, dacă îl aplici cu masaj şi îl asociezi cu o un stil de viaţă sănătos – mâncare sănătoasă şi mişcare. Nu te aştepta la minuni, celulita are cauze interne, aşa că din interior trebuie să intervii cel mai mult. Laptele hidroactiv ajută mult dacă faci o combinaţie cu un stil de viaţă adecvat. Eu urmez aceşti paşi şi sunt mulţumită de el şi persoanele care lucrează cu el mi-au dat un feedback pozitiv. Luaţi-l cu încredere.

Sticla costă cam 23 de lei la magazinele Farmec, are 500 ml, pe site e prezentat în alt ambalaj, în comerţ însă se găseşte încă aşa cum îl vedeţi la mine.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • E miracol lapticul asta!

  • l-am gasit in ambalaj verde si la 200ml, la 10 lei. Sper sa fie bun pe timp indelungat. Dupa prima folosire (ieri) mi-am simtit pielea super moale. o sa il folosesc in continuare

  • asa-i? super ca ai gasit si la gramaj mai mic, eu tot pe ala de 500 ml il nimeresc 🙂 sa ne zici daca ai remarcat ceva schimbare.

  • E SUPER. IN SARCINA L.AM FOLOSIT ZILNIC SI NU AM AVUT PROBL. SARCINA DE 4, 400KG.PIELE INTINSA LA MAXIMUM…E MINUNAT!