Lifestyle

În sfârşit un şampon nuanţator bun, de la Lakmé

După unica experienţă cu silver reflex de la kallos, care este un dezastru mov, am dat peste un şampon asemănător celui de la schwarzkopf, la un magazin de produse profesionale. Măcar aici sunt sigură că nu greşesc şi nu mă trezesc cu produse nasoale.

Şamponul se numeşte Teknia, e o marcă spaniolă, Lakmé, pentru nuanţarea părului alb, blond natural sau blond decolorat. Descrierea zice aşa: şampon cu reflexe argintii, înlătură tenta gălbuie fără a oferi părului o tentă albăstruie (sau chiar mov, cum am putut experimenta). Datorită conţinutului de vit. B5 înmoaie, hidratează şi protejează firul de păr. Se aplică pe părul umed, se emulsionează, se lasă să acţioneze şi se clăteşte abundent.

Are un parfum uşor, aproape imperceptibil. Culoarea şamponului – mov-albăstrui, ca şi cel de la Schwarzkopf.

Sticla are 300 ml, îmi place design-ul, îmi place capacul – după cum vedeţi în poza, produsul e uşor de dozat. Din fericire acesta nu face parte din categoria produselor făcute pentru estul Europei ci e direct adus din ţara mamă, deci nu vă faceţi probleme de calitate. Are lipită eticheta în româna peste cea originală, ca indiciu. Când deja e trecută limba română pe eticheta “originală”, atunci puteţi să aveţi dubii în privinţa calităţii acestuia. O să vă explic cu o altă ocazie.

Produsul a costat 34 de lei (versus Schwarzkopf care era vreo 70 lei), de la Professional Shop, din Iulius Mall Cluj-Napoca. Puteţi să îl căutaţi în magazinele profesionale de la voi din oraş sau căutaţi distribuitorul de pe etichetă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Sigina daca imi decolorez radacinile doar cu vopsea si oxidant de 12% si iese un pic mai galbui , cu acest sampon nuantator Lakme , dispare galbenul acela urat de la radacina? Nu mai vreau sa folosesc decolorant pt. ca parul meu e foarte subtire si vad ca nu-i face bine, plus ca ma fac acasa si nu ma pricep tocmai bine la gramaje cat praf si cat oxidant sa pun. De multe ori am folosit si vopsea si oxidant de 12 si am pus si putin praf, dar ma irit, in ultima vreme imi cade destul de mult si tot nu iese cum as vrea eu, tot mai galben iese si se vede urat, nu mai spun cum se vede diferenta dintre radacina si restul parului. Nu am folosit niciodata sampon nuantator si singurul pe care l-am vazut prin magazine e cel de la kallos dar nu am auzit lucruri bune despre el, daca nu stii sa-l folosesti risti sa-ti faci parul mov. Am inteles ca tu te decolorezi la radacina cu praf si oxidant, tie nu iti iese galben?

  • simona, nu iese un galben enervant la mine, cu vopsea insa este mai pronuntat. nuantatorul te ajuta sa mai temperezi galbenul care iese cu vopsea, dar nu de tot. insa tot ce ceva 🙂 succes 🙂 tine-ma la curent :*

  • Multumesc Sigina o sa-l incerc . Am intrat pe Tertia cosmetic srl dar nu e acelasi pe care-l ai tu. Am gasit un sampon cu reflexe argintii, scrie ca :inlatura tenta galbuie a parului albit, fara a-i da o nuanta albastruie. Contine vitamina B5. Sticluta e mov dar descrierea e aceiasi ca si la al tau. O sa-l comand.

  • simona, incearca totusi sa il diluezi in apa si sa te clatesti cu apa aceea. in felul acesta se aseaza mai uniform nuantatorul. 🙂 apoi poti sa te clatesti cu apa normala si sa aplici balsam