Lifestyle

Băiţă naturală cu săpunuri naturale. De la Proplanta

Săpunurile transparente Proplanta sunt obţinute exclusiv din uleiuri naturale de plante, bogate în principii active cu efect antioxidant şi protector pentru piele, cu arome naturale florale, de mentă şi citrice.
Nu conţine aditivi sintetici.

Conţinutul ridicat de acizi graşi şi vitamine are rol regenerator pentru ţesuturi iar uleiurile esenţiale oferă sapunului efect antiseptic, calmant si răcoritor.

Am încercat săpunurile cu magnolie (cel în formă de inimioară) şi cu lotus* (cel verde).

Săpunul de magnolie: Extractul de magnolie are proprietăţi anti-inflamatorii şi puternic antioxidante, calmând eficient iritaţiile pielii uscate, sensibile. Acest săpun este grozav pentru pielea uscată, lasă o senzaţie foarte plăcută după spălare, are un parfumul natural fin, din uleiuri. Ca să nu mai spunem de aspectul delicios în formă de inimioară.

Săpunul de lotus: Lotusul are proprietăţi anti-imbătrânire şi astringente şi e bogat în vit B, C şi fier. De asemenea, are un efect calmant. Ca şi cel de mai sus, săpunul cu lotus are un parfum fin, natural, neagresiv. E potrivit pentru toate tipurile de piele şi mai ales pentru menţinerea tinereţii pielii. Îmi place cum se simte la mine pe piele, însă la tipul meu de piele merge mai bine cel de mai sus, cu magnolie.

Am auzit comentarii la adresa acestor săpunuri, legate de culoare. Proplanta face şi săpunuri transparente, fără culoare adăugată. Cele colorate conţin coloranţi alimentari, substanţe pe care, fără să facem mare tam-tam din asta, le ingerăm zilnic prin tot felul de alimente: sucuri, bomboane, pufarin etc fără niciun fel de probleme. Nu vă faceţi probleme, contactul acestora cu pielea e mult prea superficial ca să se absoarbă aşa cum se absorb când mâncaţi produse alimentare cu coloranţi alimentari. E ca şi cum nu ar exista, are efect doar vizual.

Costă 9 lei/100 gr şi se găseşte la magazinul Proplanta din cadrul USAMV sau la standul din Iulius Mall, de lângă Auchan, în Cluj-Napoca, şi probabil în magazinele naturiste, mai mult ca sigur, în rest.

*Săpunurile au fost oferite spre testare de către Proplanta.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Cam ce preturi au si unde le gasim?

  • n-am zis?? ioi stai ca pun acuma.

  • Draga mea nu sti daca nu sunt cumva si sapunuri naturale si pentru copilasi?

  • sunt foarte bune si pentru copilasi. o sa intreb totusi daca nu vor scoate o formula speciala si pentru ei. good point.

  • ok..merci mult…astept cu nerabdare un raspuns…te pup

  • scumpa mea,trimite o adresa prin email la andreecosmetic@gmail.com sau intra in legatura cu noi la ID de messenger andreecosmetic@ymail.com ( adaugat asa intreg ),si putem sa iti oferim spre testare sapunurile cu aroma de parfum ptr corp ( alternativa la gelul de dus ) sau sapunurile pentru ten ,corp sau igiena intima cu esente bio organice de la Andree Cosmetic.
    Pentru copilasi merg foarte bine sapunul de mar verde,de ceai verde sau cocktail ( floral-fructat).