Nails

NOTD: Unghii, neon, ștrasuri

Primăvara mijește într-adevăr și, odată cu căldura, se intensifică gustul meu pentru bling-bling. Nu știu dacă e adevărată treaba cu cioara, dar cu cât mai bling-bling, cu atât mai bine. Sau, mai nou, cu cât mai multe aplicații interesante, cu atât mai bine.

aplicatii unghii (1) aplicatii unghii (7) cumparaturi cosmetice (13) cumparaturi cosmetice (14)

Am găsit un magazin cu prețuri de en gros și o mulțime de nimicuri drăguțe, chinezării, desigur. Mi-am luat multe strasuri de aplicat în lacul de unghii, asta ca să renunț odată la unghiile simple. În alt magazin am găsit lacurile Moyra, care sunt ieftine și de bună calitate (vreo 6 lei sticluța). Au acoperire bună de la primul strat și desăvârșită la al doilea, mai ales că vorbim de culori neon la care eu nu am avut prea mult noroc. Eu vă arăt ce am mai purtat în ultima vreme dar, cum sunt încă stângace la aplicare de orice pe unghii, o să vă rog să treceți cu vederea lipsa de continuitate de la o unghie la alta.

aplicatii unghii (2) aplicatii unghii (5) aplicatii unghii (6) aplicatii unghii (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Sunt unghii tehnice? arata f bine/////

  • oana, nu, unghiile mele, cu gel peste.

  • Sigina,am si eu o intrebare (chiar2-3:): de mult ma tot gandesc sa te intreb cand iti vad postarile (de altfel f dragute) legate de unghii (si mie imi place enorm sa le colorez in fel si chip si sunt super creativa cu lacurile de unghii ,fara insa a epata in mod negativ,nu-s fan gel sau altceva-am noroc cu unghii puternice,rezistente si extrem de natural sanatoase si tot ce-mi doresc sunt culori frumoase,mereu altele si unghii sanatoase):cum faci sa le suporti atat de lungi?!?!

    Si eu am experimentat o lungime a unghiilor mai mare (acceptabile totusi) pe vremea liceului (deci in urma cu vreo cativa ani:),acum nu le mai suport din nici un punct de vedere mai lungi decat cu f putin peste limita ce depaseste partea ce trebuie protejata a unghiei.din motive de igiena,de incomodat la facut treburi de orice fel:de la tastat la computer,la butonat telefonul,la spalat vase si altele de gen,la citit o carte,la imbracat,incaltat,la dat cu crema din borcanasul in care trebuie sa bagi degetelul-asta daca nu folosesti vreo spatula:)si cate si mai cate,la manuit lentilele de contact …n-ar fi ok sa le am mai lungi,cu atat mai mult cu cat sunt atat de tari incat daca cresc ceva mai mult simt cum “ma dor” si simt nevoia stringenta sa le fac mici,cat mai mici:)am noroc cu degete lungi si astfel faptul ca port unghiile scurte nu-mi urateste mainile,din contra,imi ingrijesc mainile cu crema si unghiile cu lacuri care mai de care(acum experimentez de zor cu lacurile magnetice de la alix avien si sunt incantata)si totul e perfect….deci…jur ca nu-mi explic cum faci tu cu asemenea unghii marete…mi se par “imposibile”:)
    Nu ma intelege gresit,nu zic ceva de rau,daca tie iti plac,e tot ce conteaza,eu nu comentez aici despre faptul ca sunt prea mari ori ca nu-mi place forma-ceea ce e adevarat:)ideea e cum te descurci cu ele?!…sunt curioasa…
    In rest,totul e fain ,imi plac postarile tale si mereu am gasit informatii interesante,mai ales despre flormar,urmeaza zilele astea sa achizitionez un lac magnetic de la ei,imi doream o nuanta de rosu si n-am gasit decat in gama lor,plus ca o sa benefiziez de un model de magnet un pic diferit,deci e super!

  • @adriana, unghiile cu gel sunt mai tari decat orice unghie naturala tare si ii confera un oarecare sprijin, asa ca nu te dor. de aceea poti sa faci aproape orice, mai ales cu forma ovala, care e mai fiziologica. Atunci cand le aveam naturale preferam sa le port scurte. Cum cresteau, le taiam, chiar daca si ale mele sunt destul de tari. Cat timp am avut unghiile patrate (care acum mi se par oribile, dar deh, gustul de moment..) nu au fost asa lungi, tocmai fiindca ma incomodau. Erau lungi, dar nu ca acestea. Forma ovala e foarte functionala si pot face aproape orice cu ele si lungi. Nu prea exista activitati care sa ma impiedice sa le am, ca m-as fi scapat repede de ele. La curatenia generala in casa singura problema e sa nu le pleznesc de ceva si sa crape gelul. In rest – ma ingrijesc, spal, fac curat, gatesc (in masura in care mananc eu mancare gatita si nu cruda) tastez, imi pun lentile.. Ma tenteaza sa renunt la ele si sa imi port degetele “chelutze” o vreme, insa le am de 3 ani si jumate aproape, nu stiu cum ar fi fara ca-s obisnuita ca mana sa-mi arate mereu super bine. te obisnuiesti

    p.s. am tastatura super slim la calc, e cumparata special pt unghiile mele 😉 telefonul e smartphone touchscreen, tastez cu buricul degetului, ca Pisi-le 🙂

    p.s. 2 Igiena e mai usoara cu ele lungi decat surte. De fiecare data cand ma spal pe maini dau si cu periuta de unghii pe sub ele si daca e ceva pleaca imediat

    p.s. 3 imi bag unghia in borcanasul cu crema sau tot degetul si apoi ma spal pe sub unghie cu periuta, deci no stress 😛

  • Da,bravo..ma bucur ca esti ok cu ele si ca ti-ai adaptat si toate cele(tastatura,telefon)la unghii:)
    Nu stiu ce mi-a venit sa te intreb:)..am o prietena care si ea are unghii tot asa luungi,numai ca ale ei sunt naturale si cand o vad cu ele asa,ma infioara:)))ii zic ca e ca un uliu care vine sa ma insface:)eu ma amuz ,ea se supara:)da-i trece:))asta e,daca mie asta imi inspira unghiile alea ale ei,lungi si oval ascutite:)o pasare pradatoare:)?!

    Oricum ma bucur pt tine daca iti sunt asa firesti si nu te incurca la activitatile zilnice.
    M-am uitat pe postari mai vechi,am vazut si unghiile in vechea forma,(patrata)mie mie se par mai frumoase asa(la tine ma refer),imi par mai elegante,daca pot spune asa…oricum fiecare cu gusturile ei,no comment,doar ziceam..ale mele nu sunt chiar patrate-patrate,usor ovale la colturi ,dar in fata aranjate spre patrat ,imi plac enorm cum arata asa,si ele,si degetele,se completeaza frumos(stii,ca la unii oameni da mai bine o anume forma a unghiei in functie de deget,etc)si oja se aseaza ok si arata bine,de altfel,chiar la asta”lucrez acum” dupa ce-ti scriu tie acest mesaj,imi aranjaez unghiile pt next week cu lacul meu drag cu magnetel,sunt super incantata de oja asta si ca aspect si ca rezistenta.
    Abia astept sa incerc pe final de sapamana si flormarul,ca atunci o sa ajung la un stand,sper ca magnetul sa creeze un alt model decat cel de la alixavien,asa,un pic de diversitate nu strica:)

  • adriana da, forma se face in functie de ce ti se potriveste. patratul arata bine pe unghii micute. Ovalul prinde aproape toate formele de unghiute.
    Eu am lacuri magnetice flormar, dar nu le folosesc ca mi se par oribile culorile 🙁

  • O alta Adriana 🙂 dar la fel de curioasa si de interesata de unghiile din gel. Am inceract si eu unghiile cu gel pentru ca ale mele desi au o forma frumoasa si sunt sanatoase am dorit sa le am ceva mai tari si bineteles mereu frumoase si ingrijite. Pe unghiile mele lacul nu sta mai mult de 2 zile pentru ca mereu sunt cu mainile in apa si sunt maniaca cu curatenia. Stiu ca e ciudat si ceea ce nu-mi place la unghiile cu gel este chiar faptul ca se vad atat de groase, iar cand doresti sa renunti unghia devine foarte foarte subtire cam cat o foita. Ai idee ce alt ceva as putea folosi ?

  • Adriana, unghiile cu gel nu arata groase deloc, depinde cine le pune. Cu cat sunt mai scurte cu atat e nevoie de un strat mai subtire, asa ca banuiesc ca daca nu le vrei foarte lungi nici nu se va observa ca le ai. O alta alternativa e lacul permanent. Se pune la salon, intareste intrucatva unghia si cand creste mergi, ti-l sterge, si iti aplica din nou, pe unghia crescuta frumos. lacul permanent arata genial si unghiile sunt mereu brici cu el. si fetele de la saloane il folosesc