Featured Review

(Review) Cele mai recent folosite produse de make-up

maxfactor (1)maxfactor (3) maxfactor (2)Pentru că machiajul meu e, de regulă, minimalist, nu prea am ce să vă povestesc despre produse de make-up prea des. Știți de pasiunea mea pentru bb creams și, mai nou, pentru cc creams, însă, de data aceasta, pentru machiajul feței o să vă povestesc de un fond de ten normal, un tester de la MaxFactor primit într-un goodies bag. Este vorba de un tester al fdt Face Finity 3 în 1, nuanța Sand, care e destul de deschisă și, deci, potrivită și tenului meu. Mă dezobișnuisem de acoperirea unui fdt clasic, așa că 3 în 1-le m-a luat chiar prin surprindere cu o acoperire foarte bună, inclusiv a cearcănelor și o uniformizare perfectă, cu finiș impecabil. Pentru că nu-mi usucă tenul, tind să cred că e un produs potrivit tenului mixt/uscat sau uscat, nu știu cum se comportă pe tenul gras. Îmi place că are o rezistență ridicată, arată bine pe ten inclusiv după ce transpir în sala de sport (atâta cât mai rămâne, pentru că mă tot tamponez să mă șterg, desigur). Sunt foarte mulțumită de produs.

IMG_20130713_171621 IMG_20130427_202252 IMG_20130427_201952Un al doilea produs despre care vă povestesc, este pudra translucidă Essence, tot din goodies bag, primit mai demult. Se numește Class of 2013 translucent powder, 01, sheerleader. Sincer nu îneleg de ce o pudră translucidă mai are număr, dacă este adecvată tuturor nuanțelor de ten. Ce mi s-a părut interesant la această pudră e că e complet albă. Până acum n-am mai avut o pudră translucidă albă ca laptele. Este compactă, eu nu am o preferință anume la pudre – compact vs. pulbere. Oferă o matifiere perfectă și de durată, în cazul tenului meu, chiar și la temperaturi mai ridicate. Îmi place foarte mult și tind s-o folosesc adesea în detrimentul aceleia de la Estee Lauder (din care încă mai am deși am folosit-o foarte, foarte mult).

shiseido gold (7) shiseido gold (5) shiseido gold (6) makeupBineînțeles că odată cu sorella mea, au venit din Anglia și niște cosmeticale, parte noi, parte ale ei pe care mi le-a transferat mie. Despre câteva vă povestesc acum, pentru că sunt cele care îmi plac cel mai mult. În primul rând, redescopăr fardurile de pleope, pe care le-am abandonat de vreo doi ani, în favoarea unui machiaj pin-up curat. Însă aceste culori sunt potolite, venind într-un fard cremă auriu de la Shiseido și 4 nuanțe pastel sidefate de Clarins. Prima oară despre Shiseido: nu am mai avut niciodată un fard cremă atât de calitativ, care să se întindă perfect pe pleoapă, care să se usuce și să se sigileze așa, fără să se adune în pliul ochiului nici după ore bune de la aplicare. Sunt extrem de încântată de el, e un fard fin, arată frumos, dar cred că va arăta absolut senzațional când mă voi bronza. Nu m-am putut abține, și excesul de pe deget/pensulă l-am pus pe buze. Are un glow aparte.

shiseido gold (4) shiseido gold (3) shiseido gold (2) shiseido gold (1)

Fardurile Clarins sunt un sidef metalic al unor culori pastel superbe. Nu este sideful acela ieftin, arată foarte bine, finuț, cum ziceam – metalic. Nu l-am purtat foarte des încă, pentru că abia azi am ajuns la pensat și, înainte de pensat, mi se pare că orice fard stă aiurea printre cioturile crescute. Cu siguranță le veți vedea însă la mine pe Instagram de acum încolo. Au o rezistență mare, din puținele dăți în care le-am folosit, am observat că nu se adună în pliul ochiului – sunt excelente.

clarins shadows (2) clarins shadows (1) clarins shadows (4) clarins shadows (3)

Rujurile de la sorella sunt alte produse I 😡 . Este vorba de cele două rujuri Giorgio Armani, Rouge dArmani 400, un roșu închis, cald, pe care îl ador și unul mai natural Sheer 201. Sunt rujuri foarte pigmentate, în genul acelora de care nu trebuie să-ți pui prea mult ca să coloreze, hidratante, inițial cremoase, apoi se fixează pe buze, având o rezistență remarcabilă. Am băut, am ronțăit și după 3 h arăta tot impecabil rujul roșu. Le ador, dar cred că pe Sheer îl voi folosi mai des când voi fi bronzată și mai la toamnă.

ruj2 giorgio armani (5) ruj2 giorgio armani (4) ruj2 giorgio armani (3) ruj2 giorgio armani (2) ruj2 giorgio armani (1) ruj 1 giorgio armani  (7) ruj 1 giorgio armani  (6) ruj 1 giorgio armani  (5) ruj 1 giorgio armani  (4) ruj 1 giorgio armani  (3)

Îmi place că, la închidere, ambele rujuri sunt securizate de un magnet lejer. lipgloss becca (1)

Lipglossul Becca e ca un gloss obișnuit, doar că destul de scumpel (18 lire), de aceea mă aștept să fie rezistent – și este. Nuanța sa este Amaretto și e destul de naturală, gloss-ul rezistă destul de bine pe buze, mirosul e delicios, de pralină de ciocolată cu cafea. Deocamdată acestea sunt noutățile în materie de makeup, în afară de cele pe care le folosesc și despre care știți deja și, dacă nu știți, cu siguranță voi reveni cu review 😉

lipgloss becca (6) lipgloss becca (4) lipgloss becca (3) lipgloss becca (2)

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)