Review

Ruj și gloss Christian Dior (review)

ch diorNu demult v-am menționat că mi-am achiziționat un ruj și un gloss Ch Dior și, cum le-am purtat foarte des în ultima vreme, neapărat trebuie să vă vorbesc despre ele. Variantele mele sunt testere, deci not for sale, nu aș putea să vă spun cât costă. Totuși, aveam nevoie de un gloss nou, căci cel de la YSL e pe terminate.ruj gloss christian dior (9) ruj gloss christian dior (10) ruj gloss christian dior (8) ruj gloss christian dior (7)Privind rujul, nu vă pot spune din ce gamă face parte, e un lila superb, nuanța e Fuchsia Star 766 și are rezistență foarte mare pe buze, fără a le usca. Nu e cremos, cum e Long wearing de la Flormar, dar totuși lasă buzele superbe după ce e șters/se duce. Mi se pare un ruj potrivit pentru primăvară și, mai ales, pentru când vor apărea florile de liliac, după care sunt topită.

Gloss-ul este tot varianta tester, Dior Addict Ultra Gloss Glow, nuanța 452. E o nuanță piersică-străvezie, dar mai mult transparent decât pigmentată. Mi-ar fi plăcut să fie ca și cel de la YSL, mai colorat un pic. Dă o foarte palidă nuanță de peach, așa că eu îl văd ca fiind transparent, mai degrabă.

ruj gloss christian dior (2) ruj gloss christian dior (3) ruj gloss christian dior (4) ruj gloss christian dior (5)

De asemenea, mi-ar plăcea să fie mai țeapăn pe buze. Cel de la YSL e ca un…lac, să zicem așa, ești în perfectă siguranță că nu se întinde și își păstrează luciul așa cum l-ai aplicat. Ei, cu toate că e mai soft, acest gloss Dior Addict nu se întinde, e hidratant pentru buze și arată extrem de natural. În general prefer gloss-urile de la firmele de lux tocmai din acest motiv, vreau o garanție că stă pe buze fără să se întindă urât și să mă fac de mândră minune sau să trebuiască să-l verific în oglindă de 100 de ori. Ca o concluzie, sunt mulțumită de acest ruj și de gloss, sunt foarte bune fiecare în felul lui.

ruj gloss christian dior (6) ruj gloss christian dior (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • Foarte frumoasa culoarea rujului

 • Am si eu exact aceeasi nuanta de gloss, tot transparent mi se pare, insa face mai purtabile cateva nuante nude de ruj care-mi sunt foarte dragi 🙂
  Sa le folosesti cu placere.

 • ioanna, multumesc!

 • Bună, Sigina! Tocmai acum ți-am descoperit frumosul blog. Nu știu unde am fost până acum, cred că sub o piatră ceva. Sorry! :))

  Personal iubesc cosmeticele de la Dior și le recomand cu mare drag. Coincidența face că și eu abia am achiziționat un ruj și un gloss, tot testere, de la o prietenă dragă. Diferența e că am nuanțele 169 Grege în cazul rujului, iar gloss-ul e numărul 854. Întradevăr, gloss-ul e foarte frumos, al meu e ceva mai pigmentat fiind o nuanță mai puternică, dar ca staying power e cam slăbuț.

  Să te bucuri de produse! 🙂

  Te voi citi cu mare plăcere de acum încolo.

  Cu drag,
  Roxana.

 • Roxana, multumesc 🙂 sper sa nu stea nefolosite 😛 pt ca mi-am luat iar YSL. Te astept mereu cu drag!