Lifestyle

Giveaway bio-natural şi unisex!!! :D

Nu e vorba de cel din 27, când blogul meu va împlini un an, ci de altul. V-am pregătit şi acum o mică surpriză, sper să fie bine primită fiindcă e primul giveaway adevărat pe care îl organizez şi am emoţii. E un fel de “antrenament” pentru următoarele, fiindcă am de gând să vă bucur şi eu pe voi, cum mă bucuraţi voi pe mine prin faptul că mă vizitaţi şi îmi lăsaţi comentarii şi, mai ales, când vi se pare vreun post util.

Giveaway-ul de azi se adresează atât fetelor, cât şi băieţilor (fiindcă ştiu că sunt şi băieţi care mă urmăresc – de obicei însuraţi  şi care cam ştiu cu ce se mănâncă chestiile de beauty, de la minunatele lor soţii :D). Sponsorul meu este Olivo.ro, care oferă o spumă de ras certificată organic super (a încercat-o şi L Mare), de la Bioselect şi un săpun natural cu miere şi lavandă Apidava. Ambele sunt încercate de mine, adică spuma de L Mare şi săpunelul Apidava de mine şi sunt nişte produse grozave.

Fetele pot folosi aceste produse personal (cele care-s prietene cu lama de ras şi nu suportă depilarea cu ceară) sau le pot face cadou unui bărbat din viaţa lor (dad, izbit, frate, amic etc). Şi voi băieţii… pentru voi! 😀

Condiţii:

1. Să daţi “like” la pagina de Facebook, dacă nu aţi făcut-o deja (în dreapta sus).

2. Să menţionaţi pe blogul vostru participarea la giveaway, în care să puneţi link către acest post. Sunt suficiente şi două rânduri, dar să includeţi pozele de aici şi link către post.

Notă: Cei/cele care nu aveţi blog, recomandaţi acest post prin e-mail la trei dintre prietenele/cunoştinţele voastre feminine cu CC, şi puneţi şi adresa mea (sigina@sigina.com) la CC sau BC să văd şi eu.

3. Lăsaţi comentariu cu numele cu care aţi dat “Like” pe Facebook şi linkul către menţiunea pe blog. Pe cei fără blog şi cu mailuri trimise îi rog să lase comment cu aceeaşi adresa de mail de pe care au trimis. 🙂

Câştigătorul acestor două produse va fi ales cu random.org, o să dau print screen să vedeţi (şi la lista cu voi, şi la rezultat), să nu fie nicio problemă. Încă nu am folosit metoda asta :). Concursul se încheie marţi, 11 ianuarie, la ora 23:59.

După, iau eu legătura cu norocoasa sau norocosul, să îmi dea adresa pe care va primi coletul.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (52)

  • STOP CONCURS! 🙂 Urmatorul post va anunta catigatorul/castigatoarea.