Blond Hair Review

REVOX Plex bond care shampoo, pasul 4 (review)

Puține lucruri pot să mă impresioneze în materie de produse de păr. Folosesc aceleași brand-uri pentru păr blond decolorat de ani buni, despre care ați tot citit pe aici și ați văzut pe instastories. Așa că șamponul Revox B77 chiar trebuie să aibă ceva special, ca să merite o postare dedicată.

L-am primit în cadrul evenimentelor Beauty Bloggers Meet (BBM sau BBM Cluj), un proiect dedicat creatorilor de conținut din zona beauty (și nu numai), proiect inițiat și susținut de niște fete faine – Anca Pop, Gabriela Popescu, Bianca Văsuț și Cleopatra Coman. Evenimentele au diverse tematici, cu diferiți parteneri din zona beauty care vin cu noutățile în domeniu sub formă de produse pentru testare și pentru diseminare a celor car ni se par interesante.

Revox e cunoscut pentru produsele sale de skincare în design minimalist similar celor de la The Ordinary, probabil nu mi-ar fi dat prin minte că ar avea vreun produs pentru păr și nici nu l-aș fi încercat din această cauză.

Așa că numai bine, am zis să vedem ce ”plex” poate să aibă Revox??? Recunosc că l-am încercat cu scepticism, având în vedere ”plexurile” din toată lumea consecutive Olaplex. Pe el scrie că e bond care shampoo, hair fibre, moisturising și strenghtening, un pas 4, pare-se, care repară părul degradat. Desigur că m-am uitat și are și pașii anteriori, similari brand-ului Olaplex.

Ce m-a impresionat de fapt e că eu consider că un șampon e menit să curățe și atât. Nu să hidrateze sau altceva. De aceea l-am încercat cu scepticism. Dar – ce să vezi, chiar hidratează și lasă senzația aceea similară olaplexului, (care, cel puțin ca senzație, e încredibil de faină). Am fost plăcut impresionată de textura părului și l-am lăsat doar cu un leave in apoi.

Foarte hidratant, nu m-am așteptat la aceasta de la un șampon!

Singurul lucru e că după două utilizări consecutive trebuie să revin la șamponul meu Vichy, pentru problema mea particulară cu scalpul. Nu îl pot utiliza pe termen lung. E însă o revelație faină și e posibil să încerc și ceilalți pași, cum ar fi pasul 1 de adăugat în vopsea, pasul 2 care se leagă de pasul 1 (normalmente de utilizat în salon, dar eu mă vopsesc acasă în acest moment); tratamentul/pasul 3 sau pasul 6 care pare să fie o protecție termică. Ca prezentare e similar cu Olaplex, ca eficiență, ar trebui să îl folosesc măcar un an să pot să vă spun cum e cu adevărat. Ați încercat vreun produs de păr de la Revox? Cum vi se pare? Poate voi ați fost mai pe fază ca mine 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)