Lifestyle

Digitalovero a RUPT la Untold 2022

Digital Love a ”rupt” la Untold Festival, de a venit și Andi Moisescu să vadă care e treaba. Prezent în cadrul cortului de vinuri Tepaso Impex din candrul festivalului, Paul a făcut ravagii joi și vineri seara cu dj seturile super antrenante care au adunat sute de oameni la Tepaso în primele două seri ale festivalului. Vineri seara a avut un set de pop-rock unicat în festival cu unele din cele mai iubite si cunoscute piese ale tuturor timpurilor, ceea ce a creat o euforie generală. Până și Andi Moisescu a venit să vadă care-i treaba și a avut și el un moment de dj set la Tepaso. ”Pui cea mai mișto muzică” i-a strigat o participantă ”și, crede-ma, am fost la toate scenele.” adauga ea.

Andi Moisescu, guest la platanele lui Digital Love

A fost o seară incendiară din care 3 ore le-am petrecut la standul de vinuri Tepasso alături de Digital Love (aici) și alți clujeni faini (vezi la Ciulea). Digital Love a pus muzică și la scena Time, joi de la ora 14.00.

Ziua doi de UNTOLD a avut artiști mari pe Main Stage – G-Easy (vezi rheels pe ig) și Paul Kalkbrenner iar la DayDreaming un super dj set by MIRA & CHRIS SCHWARZWÄLDER , futurist și antrenant.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)