Lifestyle

“Arată bine pentru vârsta ei/lui”

Adesea ne trezim afirmând astfel despre alte persoane, în special când suntem în prima parte a vieții și mai puțin conștienți. ”Arata bine pentru vârsta lui” unei persoane de 40 ani sau de 60 sau chiar de 30 (venind de la vreun kinder) – este lipsă de politețe. De când mi-am dat seama de asta, am evitat să o mai folosesc. Voi ce părere aveți?

În schimb, ma limitez la a aprecia că o persoană ”arată bine” PUNCT, fără a face referire la vârsta. Pentru că poți arata bine sau rău la orice vârsta, iar anii nu neapărat au a face cu asta. De exemplu, eu consider că după 30 arăt și mă simt net superior decadei 20 și dacă mă urmăriți demult, probabil și voi ați constatat asta.

Voi v-ați gândit la afirmația asta? Ați început să evitați să o folosiți? Cred că ”arată bine” când facem o apreciere, dacă TOT o facem, este suficient, altfel ”dăm cu mucii-n fasole” (pardon my French).

Aștept răspunsurile voastre aici, pe blog, în secțiunea de comentarii – că facebook și Instagram sunt trecătoare, blogul nu 🙂 Dacă dispar toate, sigina.ro rămâne în picioare atât timp cât există browser 😀

Poze: Fiama Szeica (arhiva)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)