Review

Deodorant natural bun

Sunt ani buni de când am trecut și eu prin febra 100% natural și organic, și m-am lăsat păgubașă după ce toate deodorantele naturale pe care le foloseam s-au dovedit a fi ineficiente. Dacă după ce îl aplici la scurt timp miroși, atunci nu-și are sensul. Așa că le-am lăsat în plata Domnului și am revenit la Dove.

Deja știm, deodorantele cu aluminiu nu duc la cancer, acesta e deja un fapt verificat în acest moment. Însă niciodată nu strică o formulă naturală, chiar certificată organic, dacă ea e eficientă. Am avut o asemenea surpriză plăcută de la deo roll-on-ul Annemerie BORLIND, de pe sansara. Într-un design curat, modern și cu un parfum discret, vegetal, absolut discret, am privit cu scepticism acest ”labeled” organic deodorant. Am apreciat în special că nu e ostentativ etichetat cu tot tacâmul: cruelty free, vegan – știți voi părerea mea despre acest aspect.

Persistență: l-am folosit vreo două săptămâni încontinuu, și cu somn și cu nesomn și cu testarea reistenței sale post efort (sală, alergare transpirat, și fusese aplicat dimineața, nu în momentul în care am mers la sală) și își face treaba excelent. Deci dacă vă căutați o alternativă – Deodorantul natural/ecologic Annemarie Borlind s-ar putea să vă placă foarte mult.

Pentru că brand-urile sansara sunt relativ noi la noi pe piață,magazinul pune la dispoziție mostre gratuite din diverse produse pentru ca noi să le testăm. Puteți solicita mostre fără a cumpăra neapărat ceva. Mie mostrele îmi salvează alegerile – fie că e vorba de fonduri de ten (cel mai sensibil produs de ales), fie că e vorba de skincare.

Așa, prin mostre, am testat și un bb cream Annemarie Borlind și am rămas surprinsă de felul în care se prezintă. Se ”așterne” diferit de orice alt bb cream, întâi se comportă ca o cremă hidratantă, se absoarbe în piele, lăsând la suprafață pigmentul uniform, de o acoperire ușoară spre medie. Nu mi-a fost bună nuanța (Beige, prea roșcat pentru tenul meu), dar am rămas plăcut impresionată de textură și finiș. Ati solicitat mostre sansara? Le-ati încercat? Cum vi s-au părut și ce v-a plăcut? Reveniți aici în comentarii 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)