Review

(Review) Tautropfen Hyaluron – fluid antirid natural/organic

Dreamy. Adiere de aer proaspăt de munte cu miros de zăpadă, susurul unei șuvițe de pârâu sigilat sub gheața lui ianuarie sunt senzațiile pe care le încerci când întâlnești vizual și tactil acest produs antiage al brandului Tautropfen, a drop of nature, cu ingrediente organice, deosebite și atent lucrate.

Context. În cadrul BBM Cluj am primit niște noutăți de la un magazin online dedicat frumuseții organice, cu branduri atent selecționate, sansara.ro. Puteți vedea brandurile aici.

Tautropfen – Hyaluron Pro Youth Solutions este un fluid de fermitate pentru conturul ochilor obosiți, însă eu l-am folosit ca fluid antirid ochi-ten-gât. Adică pe toată fața și nu numai. Vine într-un flacon cu pompiță în cantitate de 15 ml, într-o cutie care îți inspiră exact ceea ce am descris mai sus. E frumusel, delicat, cu un design simplu dar elegant și care emană prospețime. Senzația este la fel: chiar dacă este formulat pentru conturul ochilor (pe site îl găsiți ca Fluid revitalizant antirid pentru ochi obositi Hyaluron), se comportă perfect și pe ten – fluidul alb, cu consistență de ser, se absoarbe instant în piele și oferă o imediată senzație de hidratare și lifting, proces accelerat probabil de cafeina care se regăsește între ingrediente. Vorbind de ingrediente, nu vă lăsați induse în eroare de nume, nu e doar ”alt produs cu acid hialuronic”. Este o formulă reconfortantă din mai multe ingrediente, acid hialuronic, extract de tremella fuciformis si glucosid hesperidin.

Am dat să caut ce e tremella fuciformis, și văd că e o ciupercă superbă, numită și white snow fungus sau ”ciuperca de zăpadă”. Interesant e că habar nu aveam asta când am vizualizat legătura cu natura. Se pare că întărește bariera cutanată, are rol antiaging și antioxidant și antiinflamator. Evident, ciuperca e originară din China. Chinezii ăstia sunt plini de ciuperci vindecătoare – la noi de ce nu cresc? Hesperidina este un alt antioxidant (un flavonoid) și împreună cu cafeina și restul ingredientelor au un efect de lifting și hidratare instantaneu și de durată.

Sunt plăcut surprinsă de acest produs – și chiar am foarte multe, însă îmi e suficient să folosesc un produs 1-2 zile exclusiv să îmi fac o părere despre el, însă acesta mi-a plăcut de la prima utilizare și e posibil să nu-l mai las până îl termin, orice aș mai avea în așteptare. Îmi place că mai există produse antirid sau destinate tenului matur la brandul Tautropfen, de pe sansara.ro, acesta, deși e listat 20+, l-aș recomanda doar la 30+.

Dacă vreți să vizualizați toate produsele brandului Tautropfen (greu de reținut, știu), puteți face asta pe site-ul sansara.ro. Mie mi-a tras atenția și Emulsia pentru ten matur Amarant, arată și sună grozav, văd că e listat 40+ dar sunt convinsă că merge și mai sus ca vârstă (pentru mama mea, de exemplu sau partenerii care sunt over 40s).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)