Review

Hidratare imediată și de durată

Două produse de categorii diferite, din cele primite în decembrie, m-au surprins foarte plăcut. De obicei, îmi ia cam 2-3 zile de aplicări să îmi fac o idee despre un produs, însă de aceste două produse am rămas surprinsă de la prima folosire.

Este vorba de Calendula Oil Body Lotion Dr C.Tunda – un brand FARMASI, era cât pe ce să îl fac cadou cu alte produse, după care am citit eticheta și am zis ”hai să vedem”, pentru că scrie că e destinat pielii uscate și foarte uscate și promite hidratare instantane și sigilarea acesteia, adică hidratare de durată. Consistența e de loțiune, iar în contact cu pielea parcă se mai lichefiază, devenind aproape apoasă, se absoarbe instant și, într-adevăr – wow – oferă o hidratare instantă și de durată. 225 ml/21 lei – e wow, cum am spus, surprinzător – se găsește aici. Produsul l-am primit în cadrul BBMCluj.

Apoi mai e vorba de o altă categorie de produs, Daily Moisturizer with Hyaluronic Acid de la Cetaphil – un brand canadian, tot pentru piele uscată și foarte uscată, de asemenea promițând hidratare imediată și de durată. E un hidratant de față într-un ambalaj tipic american, adică zero estetică, 100% funcționalitate. Dacă l-aș fi văzut pe un raft, aș fi sărit peste el din cauza flaconului extrem de banal. De asemenea, este WOW, surprinzător de la prima utilizare. Flaconul, deși banal la prima vedere, este de o calitate grozavă, îți dai seama după pompiță și dozator. Consistența produslui e de ser dar, la fel ca la produsul Farmasi, în contact cu tenul se lichefiază, devine apos cumva, se absoarbe imediat și oferă un ten de bebeluș imediat și hiratare peste care nu mai ai nevoie de absolut niciun a alt produs. Tot primit la BBMCluj prin amabilitatea Neolapharma, găsiți și site aici.

Atât am avut de zis, am crezut de cuviință că este bine să știți și voi de ele, lăsați în comentarii dacă ați încercat și voi produse etichetate ”hidratare imediată și de durată” , de la ce brand și cum vi se par.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)