Lifestyle

Cea mai “light” hidratare pentru ten

Pentru zilele petrecute la casa de la munte am folosit niște produse de hidratare ușoare sub SPF. Le-am luat și weekend-ul trecut, și, deși a fost unul mai mult de lucru, am reușit și o zi de relaxare. Gerul, vântul de munte dar și cafeaua de dimineață sau vinul fiert la căldura focului deshidratează destul de mult.

Am redescoperit utilitatea toner-ului, un produs pe care nu l-am mai folosit de mulți ani. Nu l-am folosit cu dischete, ca produs de curățare, ca în trecut, l-am folosit direct pe tenul curat. După spălarea/demachierea tenului am folosit apa tonică, cu care mi-am tapotat tenul, zona de sub bărbie, gâtul și chiar decolteul. Metoda asta de hidratare pre-serum îmi place. E o senzație răcoroasă, de prospețime, după care un ser ușor vine perfect, ca o mănușă. Toate astea fără să încarce tenul, cu o absorbție imediată.

Am încercat două branduri, de la SOLE: KEEP COOL:

Keep Cool and Soohe Toner și Keep Cool and Soothe Serum

Concluzia mea: absorbție ultrarapidă cu efect de hidratare imediat, chiar daca textura e ultralejeră, apoasă de-a dreptul. Merge foarte bine pentru tenul care se irită ușor, mai ales acum, cu necesitatea de a purta mască, poate fi o soluție de hidratare și calmare fără senzația aceea de condens amplificată de texturile tip cremă.

Găsiți toată gama aici.

PURITO: Centella Unscented Toner și Centella Unscented Serum

Concluzia mea: Am folosit tonerul tot așa, atipic, nu ca produs de curățare, ci după demachiere și curățare, ca tonifiant, prin tapotare. Acest toner e o variantă îmbunătățită a tonerului Centella Green Level Calming Toner (nu l-am încercat). Când nu aveți chef de alte produse, dar vreți o hidratare ultraușoară – cred că puteți rămâne doar cu toner, tapotat frumos – rețineți însă că asta e preferința mea, voi poate vă dezvoltați altele sau îl folosiți la modul clasic, pe dischete. Mie mi se pare că doar se pierde produs în dischetă. Legat de serumul Centella Unscented – este impresionant, evident, absorbție ultrarapidă, senzație de lift imediată. Eu nu am tenul sensibil și nici sensibilizat de la purtarea măștilor, de le prefer pe acestea, comparativ cu KEEP COOL.

Găsiți produsele PURITO aici.

Concluzia de azi? Există hidratare mai light decât serumul sau fiolele? Dap, tonerul, folosit prin tapotare, pe tenul curat, fără dischete de demachiere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)