Review

FDT Perfect COMBO: Born this way (Too Faced) + GH3 Derma+ SUN SPF 50 (Farmec)

Marketarea produselor Too Faced instigă la creație, așa că dacă vrei să construiești o poveste, cu un singur produs, poți. În cazul meu, este fondul de ten Born This Way, care în sfârșit m-a făcut să schimb rutina machiajului și fondurile de ten Mac, de pe care ”nu m-am mutat” de câțiva ani.

Nu atât de Born This Way vreau să vă povestesc (care nu e o noutate), cât de combinația antiage pe care am făcut-o și de care sunt foarte încântată. Nuanța Snow (cea mai potrivită mie la Born This Way) e nițel cam albă, dar combinată cu Crema cu SPF 50 colorantă cu tentă naturală de la Gerovital H3 Derma+ este bombă: nu doar că obțin nuanța perfect adaptată tenului meu (tenta naturală a cremei colorante fiind tot un pic închsă pentru mine), ci și cresc SPF-ul fondului de ten, care nu poate avea mai mult de 15. Practic, cel puțin SPF 25 aș avea și un ten perfect uniform.

Protecția Gerovital + finișul perfect Born This Way = LOVE.

Voi ați încercat astfel de combinații? Poate nu ar strica sa combinați fondul de ten preferat cu crema colorantă spf 50 Derma+ SUN, scapați de produsul separat de protecție solară obligatoriu în antiage, chiar sunt curioasă să reveniți cu un comentariu despre cum e.

I LOVE THIS COMBO! WHAT ABOUT YOU?

Decizia de a cumpăra Born This Way de la Too Faced a fost marcată de mai multe testări de fdt și la fel voi proceda și pe viitor când voi dori să schimb fondul de ten – mostrele sunt geniale și te ajută să îți faci o idee. În acest sens am mai luat:

Dior – Backstage – mie îmi strange fața, cu toată hidratarea, iar voi ați spus de el următoarele (vezi galeria cu prt scr din Instagram mai jos)

Urban Decay – Stay Naked – într-adevăr miros de alcool, dar arată foarte natural și rezistă grozav chiar și după o zi cu workout.

Fondul de ten Beauty Blender – încă nu l-am încercat, dar lăsați voi în comentarii părerea voastră, iar eu revin ulterior.

Fondurile de ten Sephora – eu încă nu le-am încercat, dar sunt părerile câtorva dintre voi prt scr de pe instagram, în galerie. cchocolat se refera la Sephora 10HR wear perfection, ten mixt/gras.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)