fiole retinol
Review

Retinol fiole – Gerovital H3 Clasic + concurs

Sezonul rece e potrivit pentru tratamentele faciale care nu se împacă prea bine cu radiațiile UV, de aceea în faptul că s-a micit ziua e și un bine, până la urmă. Cele două molecule care sunt binevenite pentru tratamentele de sezon rece sunt vitamina C (dar și alte formule de albire, de tip alfa arbutin) și retinolul. Bineînțeles, pe rând (o cură vitamina c, pauză câteva zile, apoi o cură retinol, nu cumva să combinați acizii aceștia între ei).

!Concurs in desfașurare pe instagram, înscrie-te pâna la 1 noiembrie 2020!

Eu prefer utilizarea lor seara, să nu am nici cel mai mic dubiu că fac vreo reacție, iar dimineața mă dau neapărat cu SPF, indiferent că mă machiez sau nu în ziua aceea. Așa mă asigur că sunt bine ”blindată”, nu fac vreo fotosensibilitate, roșeață etc.

Retinolul l-am descoperit odată cu gama profesională Equilibrium, vă rog tare frumos să citiți postarea de anul trecut. El se regăsește și în alte game ale brandului Farmec, cum ar fi gama Gerovital H3 Clasic, însă există o diferență de concentrație. Equilibrium e o gamă profesională, mai concentrată, GH3 Clasic este o gamă de uz acasă, mai lejeră. Am fost convinsă că, începând cu Equilibrium, nu voi fi satisfăcută de GH# Clasic, însă după 5 seri de utilizare generoasă – gât și decolteu, am observat cu bucurie o dimunuare a ridurilor.. de pe gât, unde tare greu poți controla lucrurile, pentru că – nah – forța gravitațională 🙂 Desigur că această diminuare nu durează forever.

Despre Fiolele antirid cu Retinol Gerovital H3 Clasic:

Fiolele antirid cu Retinol conțin un amestec de Retinol și Vitamina A – Palmitat, ingrediente cu acțiune recunoscută în ameliorarea fenomenelor de fotoîmbătrânire.

Vedeți că ingredientele sunt aceleași ca în gama Equilibrium, doar concentrația diferă și numărul de fiole (10 H3 Clasic, 20 Equilibrium), la o diferență de preț de 50, respectiv 179 lei. Evident, segmentul de vârstă căruia se adresează e peste 30, eu aș zice chiar de la 35 încolo, până la această vârstă consider suficientă o hidratare bună și SPF.

Vitamina A – palmitate şi Retinol stabilizat
Dimethyl Isosorbide 
din compoziţie cunoaşte o îndelungată practică de utilizare în medicină şi cosmetică, în scopul maximizării efectelor unor produse, datorită capacităţii ridicate de penetrare în profunzimea dermului şi a completei lipse de toxicitate. 

Recomandarea de utilizare este de 3-4x pe săptămână (adică o zi da, o zi ba sau tot a doua seară), măcar până se construiește toleranță, pentru că retinolul, ca și vitamina C, poate da puțină roșeață până când se obișnuiește tenul cu ingredientul activ. Eu n-am sensibilitate așa că fac cure de câte 7-10 zile de aplicare topică.

Dacă este prima dată când folosești Retinol, cel mai bine e să începi cu această gamă, nu e necesară neapărat o concentrație mai mare ci mai degrabă e nevoie de constanță în aplicare – exact ca la mâncare. O infuzie constantă de nutrienți, e mult mai benefică decât un influx mare, dar rar. Cu mici excepții (cure interne de vitamina A sau de vitamina C în scopul de obține anumite beneficii prin anumite dozaje). Enjoy și te aștept și la concurs pe ig!Replica Watches From Top Brands

P.S. Pozele sunt cu zero editare, tenul meu este cu zero produs aplicat și este înainte de tratamentul de curățare, cu mențiunea că anul acesta încă nu am făcut niciunul (de obicei fac de două ori pe an, dar pandemics happened). Dar urmează, SOON 🙂

AAA Replica Handbags

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)