Review

Gel Top Coat + Matt Top Coat

Din seria “Lumea arde, babele se piaptănă.” e rândul unghiilor. Anul trecut pe vremea aceasta nu ne imaginăm ce întorsătură va lua omenirea și cred că n-am fost conștienți de asta până la intrarea în carantină efectiv. Brusc ni s-au redefinit priorități și tot ce n-a ținut de supraviețuire a trecut pe plan ultrasecund. Adică pe cine interesează manichiura, dacă mâine nu mai ai din ce trăi?

Totuși, lucrurile încep să se așeze în noul normal, încă nu prea bine, încă ne acomodăm, încă nu percepem criza, și totuși, avem nevoie de micile plăceri ale vieții, nu existențiale, ci pentru confortul psihic și pentru a ne mai colora neliniștile. În acest context vreau să vă scot ”la fileu” manichiura clasică – care nu te salvează de covid sau de criza financiară, însă buchisirea efectivă a unghiilor poate să fie terapeutică în sine. O pată de culoare într-o pânză de incertitudini.

Manichiura clasică nu e atât de rezistentă ca cea cu UV sau gel, dar arată natural, o poți schimba oricând ai nevoie de puțină ”terapie” migăloasă și e clar că va supraviețui tuturor tehnologiilor de unghiuțe.. că e prima.

De curând am început să mă joc cu top coat-urile Farmec. Am descoperit că top coat-ul Gel Effect chiar oferă un luciu de unghi semi, odată cu o rezistență mai mare, iar că top coat-ul matifiant Farmec matifiază și schimbă aspectul oricărui lac clasic. De obicei, lacurile mate se erodează rapid în vârful unghiei, însă top coat-ul mat Farmec acționează și el ca un sigiliu (sealer) și crește rezistența lacului pe unghii. Ambele top coats arată într-un mare fel pe unghii, peste orice lac, dar, evident, țin mai mult peste un lac de calitate cum e Farmec Ultrarezistent sau altele din game superioare ca preț.  

Încă iubesc culorile neon deși această ciudată vară virează spre un final tomnatic odată cu finalul lui septembrie.

So, ați încercat top coatul Gel Tratament Expert și Toap Coat Gerovital? Cum vi se par?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)