Lifestyle

Thoughts Fall

Chiar dacă octombrie este ”luna mea”, fac cinste de ziua mea și v-o dau și vouă 😀 Lăsând gluma la o parte, luna octombrie mă prinde cu multă bună dispoziție, pentru că am ajuns la 35 de ani (în câteva zile) să trăiesc frumos, conștient, și mă pot bucura de tot ce am (mai puțin finanțe 😀 ). Doamne, la 25 începeam să scriu blogul acesta!

Sunt un om fericit pentru că nu iau nimic de la sine înțeles și mă bucur de tot ce oferă frumos viața. Eu decid ce intră și ce iese din ”bula mea”, așa că chiar dacă mă informez cu ce se întâmplă mai puțin grozav în jurul meu, nu las știrile proaste să îmi invadeze viața (politica mi se pare un continuu circ al proștilor, dar care ne afecetează direct – un ”să vezi și să nu crezi”).

Pentru că atitudinea e totul. E imposibil să schimbi ce e în jurul tău, ca tu să te simți, în final, bine. Dar e posibil să schimbi lucruri în tine, și atunci totul, în jurul tău se schimbă. Crede-mă pe cuvânt 🙂

Desigur, nu poți să schimbi totul dintr-o dată. Toată răutatea, tot veninul de care e capabil cineva relevă o parte (sau mai multe) nevindecate din interiorul său. Oamenii nu sunt răi, malițioși, invidioși pentru că le e bine, ci pentru că ei nu sunt bine cu ei. Ia-le pe rând, învață să fii bine cu tine și, of course apelează la cineva specializat care te poate ajuta mai bine cu asta. Este posibil să poți și singur, dar îți va lua mult mai mult timp prețios, pe care l-ai putea trăi mai repede în altă stare/atrăgând alte circumstanțe, alți oameni. Cu alte cuvinte, îți risipești viața reinvetând roata, când au inventat-o deja alții cu mult înaintea ta și te pot ajuta și pe tine să ecnomisești timp.

Pe măsură ce se reglează lucruri în interiorul tău începe să se așterne o pace interioară și o seninătate ca după furtună. În limpezimea ei se vor alinia lucrurile care cu adevărat contează, vei începe să le vezi și să te bucuri de ele. De lucruri pe care nu le vedeai înainte. Începând cu ”lucrurile mici”. Atunci o să începi să fii fericit. Lucrurile materiale și oamenii n-aduc fericirea. Tu ți-o aduci, tu ești responsabil de asta și, desigur, dacă ești pe o frecvență cu mine, înțelegi ce vreau să spun. Dacă încă nu ești pe frecvență cu mine, vei înțelege, poate, mai târziu 🙂 Oamenii și bunurile materiale sunt făcute să completeze viața, nu să acopere un gol. Epatarea, afișarea excesivă sunt încercări inconștiente de a umple un gol.

”Să ai” și ”să-ți faci” orice dorești este foarte bine, ”bun” sau ”rău” o face motivația. Dacă motivația e sănătoasă, poți să-ți faci orice, este o diferență enormă între preferință (ex. mi-ar plăcea să am sâni mai mari/buze mai groase/scap de ridurile acelea adânci de pe frunte, dar nu cade cerul pe pământ dacă nu-mi fac – pot s-o fac, hai s-o fac) și întreținerea unei vulnerabilități (ex: nu mă simt bine fără sâni/buze voluminoase/nu mă plac cu ridurile acelea – cade cerul pe pământ, mă simt fără valoare fără, fac orice fel de compromis ca să obțin x, nu mă iubesc decât dacă […]).

Îți doresc mult succes în drumul spre motivațiile sănătoase!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)