Review

Aroma de struguri all over

Printre norii groși și rafale scurte de ploaie se întrevede vara, o vară mai sărăcuță, așa, că nici nu mai știi cum ce să te îmbraci să nu îți fie frig, cald sau să nu te uzi leoarcă. Un singur lucru știu sigur: și mie, și vouă, ne place să fim îmbrăcate de un parfum senzațional în fiecare zi când facem duș. Zic asta, pentru că am văzut reacțiile voastre la gelurile de duș Le Petit Olivier sau Yves Rocher (chiar dacă și-au schimbat prezentarea) de-a lungul anilor.

Așa că musai să vă pomenesc un miros nou la mine-n baie și absolut îmbătător: de struguri. Chiar dacă sezonul lor este toamna, și – doamne – abia am scăpat de sezonul rece, mirosul ăsta superb care te îmbracă efectiv e binevenit mereu.  E vorba de două produse de la firme diferite, luate de la Beauty Forum, deci nu știu exact unde le-ați putea găsi, altundeva decât pe net.

Săpunul lichid de mâini de la Afrodita Cosmetics, Liquid Handwash GRAPES Antibacterial, Antiageing este fenomenal. Ar trebui să îl folosesc doar pentru mâini, dar mărturisesc că îl folosesc uneori și pe corp. Fiind destinat mâinilor, poate dezechilibra microbiomul cutanat așa că mă abțin să îl folosesc des. E fabulos.

Crema de masaj profesionala Yamuna (Oradea, cred) Grapeseed oil Massage Cream este de uz profesional și are 1 kg. Intentionam să o duc la masaj, la Stefan, împreună cu uleiul de masaj, dar după ce am mirosit-o, am decis să o las acasă, pentru că miroase fabulos și îmi place că persistă mirosul de struguri pe piele. Fiind cremă de masaj profesională, intră mai greu în piele, dar pentru pielea mea extrem de uscată e fantastică. Și ca miros, și ca efect de piele moale, catifelată, hidratată.

Chiar dacă acum e epoca căpșunilor (apoase, fără gust 🙁 ) și a cireșelor (extremd e scumpe, tot fără gust), vă puteți bucura de un parfum extrem de natural, fără note artificiale, efectiv ai senzația că te cufunzi într-un butoi cu must. Vedeți, deja mi-a dat idei, nu știu cine și-ar sacrifica munca la toamnă. Numai bine poate face pielii, pentru că are antioxidanți, resveratrol, dar tot mai eficiente sunt astea luate ”pe interior”. Acestea fiind zise, vă las să vă desfătați vizual, că olfactiv încă nu avem tehnologie, dar cine știe cum evoluează lumea asta digitala, în secolul vitezei??

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)