Lifestyle

Metamorfoza de primăvară

Iată că a trecut și echinocțiul de primăvara – în sfârșit, putem să zicem că vine vara. Pe care o aștept încă din august trecut. În sfârșit am ieșit din stadiul de ”ceapă degerată”, cu multe, multe ”cămăși” pe noi la statutul de floare feminină superioară :)) Sau.. așa ar trebui să fie, înspecial dacă lucrăm la noi înșine constant,  să ne îmbunătățim. La the inner you, de data asta, nu la cel exterior. Am pierdut șirul terapiilor pe care o fac de aproape 4 ani, și tot pot spune că e cea mai bună investiție în mine făcută vreodată, care depășește orice curs de dezvoltare personală, marketing, dezvoltare business, terapie de cuplu etc. Pentru că terapia te îmbunătățește pe toate părțile.

FACTS:

”Nu toată lumea trebuie să meargă la psiholog”. Nu “trebuie”, dar e bine. De psihoterapie are nevoie oricine. nu există persoană care să nu aibă de rezolvat traume mai mici sau mai mari, să nu corecteze anumite comportamente sau pur și simplu de dezvoltare personală, un psiholog terapeut licentiat și recunoscut, nu coaches de marketing, vraci și terapeuți cu pregătire îndoielnică.

”M-aș duce, dar nu am bani.” Pentru ceea ce e o valoare pentru tine, ai mereu timp, chef și bani – lucru dovedit deja. Psihoterapia costă. E nevoie de un efort financiar lunar, și dispozitie de a investi în tine. Ceea ce obții în urma terapiei nu are preț, dar nu ai cum să știi până nu faci. Vei vedea ca banii pe care i-ai dat cu efort sunt o sumă prea mica în raport cu ce obții la schimb.

Btw, costă și formările formale, dacă acelea crezi că îți aduc plus valoare, stai să vezi psihoterapia.

Multi nu merg la terapie pentru că ”nu au să dea 150 lei pe o ședință”. Preferă să mearga prin viață cu “frâna de mână trasă”, pentru că s-au zgârcit să își exploateze potențialul, să vrea mai mult de la ei, să le fie mai usor.

Pentru ca totul devine mai usor când îți schimbi percepția și raportarea la viață. Viața nu se schimbă, te schimbi tu.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)