Review

Do you love serums?

Având o asemenea diversitate de produse de îngrijire de la Farmec (vorba ‘ceea, brand clujean, la el acasă) tinzi să nu mai ai loc în baie pentru altceva – dar, ghici ce, dacă te pasionează, ai loc și pentru altele. Și tot nu știu cum, le folosești pe toate. O vreme pe unele, o vreme pe altele, te întorci și le reiei și, tot așa, până le termini.

Aqua Infini (Ser amplificator cu apă) – GALENIC 

Așa se face că am prins odată un 50% reducere la produse Galenic, la Sensiblu, și mi-am achiziționat repejor serumul – Aqua Infini. Redus la jumătate a fost în jur de 80 lei, din câte îmi amintesc.

Are un aspect foarte atrăgător, transparent cu microbule și o textură incredibil de lejeră. Descrierea sună cam așa:

Ingredient principal Floarea Rocher. Ingrediente secundare:

Acid hialuronic și polimeri de gelificare pentru a hidrata și a păstra apa în piele
Glicerină vegetală și betaină hidratante
Microbule de ulei fin impermeabile, care formează o peliculă de suprafață ce păstrează apa în profunzimea pielii.

Parfumul este unul suav, cu note florale de lotus și de bujor, pe fond de mosc și chihlimbar. Se utilizează după demachiere, înainte de crema de față, însă eu l-am utilizat și așa. Acest produs e pură hidratare, nu are niciun efect antiageing, dar îmi place mult cum se simte tenul după el. Este primul produs de la Galenic pe care îl folosesc, știu că sunt foarte apeciate în ”străinătățuri”, însă chiar avem **o mulțime** de variante la fel de bune la Gerovital/Aslavital, și credeți-mă, am încercat foarte multe.

Dragon’s Blood FIX Plumping Serum – NIP+FAB Hydrate

Este un ser englezesc primit cadou, dar care mi-a atras atenția prin rapiditatea cu care îmi restabilește hidratarea pielii, imediat ce aplic și maser serul pe ten și gât, concomitent cu un efect instant de lifting.

Brandul este NIP+FAB, fondat de Maria Hatzistefanis, o grecoaică care trăiește în Londra. Despre acesta nu știam nimic, dar după ce am căutat, am văzut că e vândut de Boots, de Superdrug, deci e cunoscut în Anglia. Nu că prietena mea mi-ar lua orice… 🙂

Serul alburiu conține sevă dintr-o specie de arbori numită Croton Lechleri – cunoscută și sub denumirea de sânge de dragon. S-ar părea că această sevă sânge de dragon ar avea proprietăți antiinflamatorii și cicatrizante (reparatorii) și posibil și antivirale. Este potrivit pentru tenul sensibilizat de diverși factori, dar nici tenul meu perfect curat și fără probleme n-a ”tușit” la el, ba chiar i-a plăcut. Al doilea ingredient e ”the holy grail of hydration” – binecunoscutul acid hialuronic pe care îl știm și îl iubim cu toții. Acesta costă circa 20 de lire, e clar că nu e un brand farmaceutic, ca și Galenic, dar e bunicel și, în general, îmi plac texturile de serum. Mai jos, poze doar cu tubul (cel care contează), pentru că cineva a avut grijă să-mi arunce cutia și posibil și capacul 🙂 Voi ce ați mai încercat deosebit?

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)