Lifestyle

Christmas Unboxing

Știu că ne bucură așa mult cadourile primite de Crăciun, încât vorbim mai mult despre ce am primit decât despre ceea ce avem deja și pare să fie acolo de la sine înțeles.

Imaginați-vă că ați primit ce v-ați dorit, dar ați fi singuri, voi cu cadourile, într-o locuință fără curent electric sau căldură. Sau n-ați avea o locuință, și ați fi pe stradă, cutreierând agale străzile luminoase. Știu, ai să zici că e o ilustrare extremă, pe modelul ”bine că nu-i mai rău”, dar din contră. Ce primești cadou are sens în contextul în care ești, așa că fii sigur că ești conștient acesta, pentru că e format din darurile (ne)meritate și neprețuite din viața ta, fie că sunt oamenii, un cămin sau altele, sau toate laolaltă. Conștientizarea scade gradul de nemulțumire și crește gradul de recunoștință, ceea ce ne ajută să fim mai aproape de noi înșine, de autenticitate și o calitate a vieții mai bună. Și asta e un cadou pe care ți-l faci tu ție ce nu poate fi cumpărat sau dăruit de altcineva.

Vorbind de cadouri, pe 27 ianuarie sigina.ro face 9 ani, fiți pe fază, că pregătesc ceva foarte drăguț pentru voi 🙂 Să avem un 2019 minunat, cu sănătate, că restul se fac.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)