Lifestyle

Age is just a number

Era o toamnă nebun de frumoasă la Cluj, într-o zi caldă, cu cer senin, de un albastru incredibil și frunze ruginii, ca astăzi — îmi spune mama în fiecare an, de 8 octombrie. Deși iubesc vara, octombrie are o semnificație deosebită pentru mine. Au trecut anii, și semnificația a rămas aceeași, doar a căpatat diferinte nuanțe, ca Făgetul zilele acestea. Nu am nimic de zis, doar simt și trăiesc cât mai frumos cu putință. Și mă iubesc cu adevărat. Păstrezgood vibes only, pentru că nimeni nu îți întoarce timpul pierdut cu gânduri, fapte și oameni care te consumă, care nu îți îmbogățesc viața, pe scurt – care nu merită. Sunt conștientă că cel mai frumos cadou pe care îl poți avea în viață este capitalul uman de lângă tine, calitatea lui, și că cel financiar e doar un bonus.

**Am văzut un nene de 70 de ani la sală care arăta mai degrabă de 50, desigur, străin. Only gym & healthy eating. Desigur, și alt mindset, unul occidental, axat pe prevenție. Asta este partea bună, putem frâna trecerea timpului pentru noi, the age really is just a number. Totul ține de noi.**

Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase din fiecare an și, desigur, că sunteți alături de mine! Mâine am o surpriză pentru voi!

P.S. Tata m-a sunat de pe Route 66, pe unde zburdă cu mașina la ora aceasta, și mi-a pus apelul pe video 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)