Lifestyle

(Review) Drop Foundation Total Control de la NYX + concurs

La deschiderea magazinului fizic Nyx Cosmetics din Iulius Mall, Cluj-Napoca, m-am îndrăgostit de un fond de ten pe care mi l-a prezentat Gabriela Popescu. Mi-a rămas gândul la el pentru că e diferit față de ce am încercat până acum și maniera de prezentare e inedită. Și, chiar dacă ”am crescut” de când am început blogul, tot am rămas cu o curiozitate nesecată legate de produsele de machiaj. Ca de tot ce e muierește, de altfel (haine, papuci, accesorii, freze).

Total Control de la Nyx este un fond de ten foarte fluid, cu pipetă. Chiar dacă este fluid, are acoperire full și e chiar rezistent (eu am ten normal cu tendință de uscare). De fapt, poți să te joci mai ușor cu stratificarea, decât la un fond de ten de consistență normală.

Cu două straturi – acoperire light, 3 straturi – acoperire medie, 4 straturi – acoperire full. Ceea ce este foarte fain e că nu încarcă, nu se văd aceste straturi, fie că vrei acoperire light, fie full. Eu am încercat și acoperire full, însă nu am nevoie decât medie. Fondul de ten arată incredibil de natural, numai să îți găsești nuanța potrivită. Am fost surprinsă să văd că nu am ”cea mai deschisă nuanță”, cum mi se întâmplă, de obicei, la fondurile de ten. Total Control are vreo 3 nuanțe chiar mai deschise decât tonul meu, așa că trebuie să te uiți atent.

Acest fond de ten se aplică mai degrabă cu pensula de makeup, dar, cum încă nu am una bună, am aplicat-o tot cu beauty blender-ul, neapărat umezit. Un pic absoarbe, dar se poate aplica natural, uniform. Eu folosesc Original Beauty Blender și beauty blender-ul de la Cupio – care e foarte bun și el.  Per total, sunt mulțumită și aspectul inedit mă entuziasmează în procesul de machiaj. 🙂

CADOU NYX Cosmetics pentru voi 

Cei de la NYX mi-au pus la dispoziție două cadouri foarte faine pentru voi. Fiecare cadou conține următoarele produse:

  • Un fond de ten Total Control Drop Foundation
  • Două produse pentru sprâncene: 3 dimensional BROW și pudră de conturat sprâncene Power Brow Filler Build’Em Up
  • Două gloss-uri cu particule strălucitoare DUO Chromatic
  • Două rujuri lichide mate metalice Soft Matte Metallic Lip Cream
  • Un ruj metalic mat NYX Liquid Suede
  • Iluminator Born to GLOW!
  • Paleta de farduri NYXULTIMATE Shadow palette
  • Și, bineînțeles. borseta superbă roz, în formă de buze.

Cum poți câștiga unul din cele 2 seturi? În primul rând, să mă urmărești pe facebook și instagram @siginutz, dar nu cu conturi cu care doar participi la concursuri. Vreau persoane reale și fără conturi realizate doar pentru a participa la concursuri. Să urmărești pagina NYX România și Instagramul lor @nyxcosmetics_romania. Lasă-mi în comentariu userul de fb și userul de instagram cu care mă urmărești. Va fi util când generez căștigătoarele. Lasă-mi în comentariu și care sunt 3 dintre produsele de machiaj de care nu te poți despărți? poți lăsa și nume de brand, fără probleme. Iau în considerare răspunsurile de aici, de pe blog. Concurs deschis până pe 16 iunie ora 21.00. Extragerea o puteti vedea urmărind Instastories din respectivele 24 h.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)