Lifestyle

”Cine judecă cel mai aspru femeile? FEMEILE. ”

Dacă apreciez ceva la conducerea Farmec, este perseverența cu care au luptat pentru ca brand-ul acesta să nu dispară și să fie profitabil. Avem atâtea exemple de brand-uri clujene rezonante care pur și simplu au dispărut (vezi Ursus). Farmec nu doar că supraviețuiește, ci e și mai puternic, mai vizibil și mai implicat ca oricând în comunitate. În afara faptului că scoate produse din ce în ce mai revoluționare, păstrează linii de îngrijire pentru toate bugetele – prin game de la Farmec Natural sau Aslavital până la Gerovital.

Farmec vrea să ajungă la toate româncele și, cu ocazia centenarului, organizează o campanie destinată femeilor din grupurile defavorizate. Nu-i așa că ”giving back” is wonderful?

În cadrul campaniei de marketing asociate unei cauze sociale “Unirea la feminin”, desfășurată între 1 martie și 1 decembrie 2018, o parte din valoarea produselor Gerovital achiziționate din orice punct comercial va fi transformată în seturi de produse de îngrijire personală, destinate femeilor din grupuri vulnerabile, defavorizate sau celor care au acces limitat la acest tip de produse.

Seturile Gerovital donate în cadrul campaniei Unirea la feminin conțin o cremă de față, două deodorante, un gel de duș și un șampon. Kit-urile de îngrijire personală vor fi oferite femeilor din anumite zone ale țării, în special rurale. Beneficiarele campaniei vor fi identificate prin implicarea diviziei The Sisterhood a ONG-ului Beard Brothers din Cluj-Napoca.

Noi oricum avem nevoie de îngrijire. Oricum vrem produse de top, cele care ne permitem să investim în asta. Prin urmare, oricum cumpărăm Gerovital – eu sunt absolut înnebunită după gama cu acid hialuronic, după gama Hyaluron C, după Premium Care și după gama Luxury. Deci oricum ne cumpărăm. Dacă știm că oferim și altora prin cumpărăturile noastre, cu atât mai mult vrem să alegem Gerovital.

“Gerovital este brandul 100% românesc, care s-a inspirat și a susținut mereu femeile din România, precum și evoluția lor. Anul Centenarului ne oferă un prilej deosebit pentru a sărbători unirea în rândul femeilor, printr-un manifest Gerovital care promovează solidaritatea feminină și bunătatea, ca cele mai înalte forme ale frumuseții. Astfel, campania Unirea la feminin reprezintă materializarea îndemnului nostru către românce de a fi unite în și pentru frumusețe: cumpărând produse Gerovital, consumatoarele dau șansa la îngrijire personală  unor femei din grupuri vulnerabile”, a declarat Ioana Borza, Marketing Director Farmec în comunicatul de presă. Bravo, Farmec!

P.S. Mi-a plăcut așa mult banner-ul de campanie, încât l-am pus și eu – cover picture. Nimic mai adevărat!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)