Lifestyle

Cinema 4DX, acum la Cluj

Ieri s-a lansat tehnologia 4DX la Cinema City, în Iulius Mall. Tehnologia 4DX reprezintă unul dintre cele mai revoluţionare formate de vizionare, fiind creată de CJ 4DPLEX. Compania sud-coreeană a combinat tehnologia şi creativitatea pentru a le oferi spectatorilor o experienţă de cinema absolută, în care mişcările fluide sau dinamice ale scaunelor high-tech mobile se completează cu efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, disponibile atât pentru filmele 2D, cât şi pentru filmele 3D.

Sunt disponibile circa 10 tipuri de mirosuri diferite – din cele plăcute, florale, cafea sau neplăcute, cum e mirosul de praf de pușcă sau de cauciuc ars (Fast&Furious). De asemenea, scaunul este prevăzut cu un buton pentru a închide efectul de apă, dacă persoana nu dorește să se stropească, întrucât unele filme au multe efecte de apă.

Scaunele sunt dispuse comod, cu mult loc pentru picioare și la o diferență de nivel care să nu pună probleme dacă persoana de pe scaunul din față este mai înaltă și să asigure tot confortul vizionării filmului.

Biletele sunt până în 42 de lei, prețul variind în funcție de ora la care se vizionează filmul.  Cinema City îi aşteaptă pe clujeni la 4DX cu filme precum „Tomb Raider” (premiera pe 16 martie), „Pacific Rim 2: Revolta” (premiera pe 23 martie), „Ready Player One: Să înceapă jocul” (premiera pe 30 martie), „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” (premiera pe 27 aprilie) şi „Jurassic World: Un regat în ruină” (premiera pe 8 iunie). Astfel, clujenii vor avea parte de filme noi la aproape fiecare două săptămâni, acestea rulând pe tot parcursul zilei, ca parte a programului normal la cinema.
Eu vă recomand să vă consumați popcorn-ul înainte să înceapă filmul 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)