Lifestyle

Și fetele deștepte pot fi proaste uneori

Anul 2017 a fost o altă confirmare că, dacă crezi în visele tale și muncești pentru ele, ți se îndeplinesc. Trebuie doar să îți dorești și să acționezi, să nu ai temeri și să fii convins că va ieși. Pe plan profesional, 2017 a fost un an excelent. Dar noi nu suntem reprezentați doar de o dimensiune. Nu suntem doar dimensiune profesională. Sau dimensiune personală. Sau socială. Suntem un complex inteligent creat, care suferă când una din aspectele vieții sale nu merge așa cum ar trebui.

Putem să ne refugiem temporar în lucru sau în viața de familie, cert e că, dacă persistăm în vreuna prea mult, riscăm să ajungem deconectați de noi înșine și de nevoile noastre reale. Atât de pestrițe. În plan personal, 2017 nu a fost unul strălucit. Totuși, am avut șansă să fiu lângă un om deosebit, diferit de mine, pe care îl prețuiesc și îi port un respect profund – atunci, acum și, probabil, toată viața. Lângă el, am învățat că există dragoste necondiționată, acceptare, evoluție în doi, chiar dacă aveam prea puține în comun, în afară de calitatea umană, mâncare și love 🙂  Am învățat că respectul într-o relație e mai presus de dragoste și pasiune și că e strâns legat de calitatea umană.

Ce mai, a fost lângă mine mereu, inclusiv după relația noastră, înclusiv când am dat kix cu un alt bărbat, catastrofal nepotrivit, cu care am încheiat într-un glorios ”epic fail” anul 2017. A fost lângă mine și atunci, pentru că vrea să mă vadă fericită, într-un mod care din afară pare de neînțeles, dar pe care noi îl înțelegem, și e suficient.

Începând din 1 ianuarie am hotărât că nu mai car după mine niciun ”epic fail”. Că merit altceva și că vreau să fiu fericită. Și dincolo de pragul dintre ani mă aștepta deja fericirea, trebuia doar s-o chem 🙂 Auzi, Fericire, cu zulufi? 🙂

Ce vreau să spun.. și fetele deștepte pot pica în relații nepotrivite. Și fetele deștepte, pot fi proaste, uneori. Dar nu de foarte multe ori. La mulți ani!

Foto: Amalia Talihan/Cluj Apartments

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)