Lifestyle

Nunta pe plajă, pe checklist de Anul Nou

Suntem în luna magică a lui Decembre, cu o lumină și o căldură a sufletelor ce contrastează cu întunericul rece de afară. Este luna cadourilor și a surprizelor, și, știi, de Anul Nou, dacă îți pui o dorință, ea poate deveni realitate. Poate te-ai și logodit recent și te simți cea mai fericită femeie din lume, așa că ai vrea ca ziua cea mare să fie memorabilă. Altfel decât toate celelalte.

Dacă e vorba de nunta ta, știu că îți dorești ca aceasta să fie una specială, într-un decor de vis. Nuntapeplaja.ro este un concept nou, care îți poate organiza nunta pe diferite plaje ale lumii. De la îndrăgita Grecie până la destinațiile cele mai exotice, sau chiar pe litoralul românesc. Dacă te-ai plictisit de dansul pinguinului și eterna rutina a servirii la mese, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre nunta pe plajă: ea împrumută din specificul locului în care alegi să îți ții petrecerea. Așa că o nuntă pe plajă în Grecia difera puțin de o nuntă pe plajă în Mexic sau în Dubai. Elementul de noutate se alege în funcție de gusturi, dar cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Costurile pentru o nuntă pe plajă pornesc de la 4000 de euro, iar echipa Nuntă pe plajă te ajută cu toate serviciile atât pentru ziua nunții, cât și cazarea sau transportul invitaților, încât  ziua voastră să fie perfectă.

Conceptul de Nuntăpeplajă.ro este dezvoltat de o tânără anteprenoare, Ioana Șelner, despre care am putea spune pe bună dreptate că ”sky is the limit”. Nu există oferte standard de nuntă pe plajă, așa că ea și echipa ei consiliază cuplurile ajutându-i să aleagă între variantele pe care le doresc. ”De multe ori, o nuntă pe plajă în Grecia, cu tot cu cazare și transport, costă la fel sau e chiar mai ieftină decât una în București”, spune Ioana Șelner. ”Iar în Grecia îți duci invitații trei zile, le oferi o experiență, nu petreci doar câteva ore la nuntă, cum e de obicei.” subliniează ea.

Ce poate fi mai tare decât o nuntă ca-n povești, într-un loc exotic, alături de oamenii dragi într-unul dintre cele mai frumoase momente ale voastre? Dacă tocmai te-ai logodit, și încă nu v-ați ales locația, puteți cere detalii aici. Facebook page aici.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)