Lifestyle

#bbmchristmasparty și gânduri frumoase

Pe masa din sufragerie e atmosferă de iarnă. Zăpada artificială, aranjamentele micuțe de Cărciun și instalațiile luminoase îmi țin loc de bradul pe care ne-a fost (la drept vorbind 🙂 ) lene să îl facem. Ajunul Crăciunului e deja aici, și îmi amintesc cu drag de petrecerea de Crăciun pe care am făcut-o cu bloggerițele de pe zona beauty&lifestyle din Cluj, acum două săptămâni.

Fetele, Cleo, Anca, Iulia, și Gabi, au găsit o locație foarte plăcută, care să-ți dea sentiment de ”casă”, la Uba Accomodation. Uba e un complex în regim hotelier pe Turzii, ușor de găsit, între giratoriile Zorilor și cel care o ia spre Bună Ziua, pe partea stângă. E bine semnalizat, se găsește ușor, și e foarte elegant și primitor.

Ne-am întâlnit într-o sâmbătă, într-o atmosferă veselă, caldă, acompaniată de unele dintre cele mai bune dulciuri cu zahăr (puțin zahăr) pe care le-am gustat în ultimul an. Este vorba de Full Chocolate, Leonidas și de Macarons Boutique. După vreo 2 ani, am mâncat și eu pizza (rar, și bun 🙂 ), mulțumită celor de la Marty Restaurants.

Îmi place atmosfera colorată de la BBMs. Nu mă refer la farduri, ci la persoane, câte bloggerițe, atâtea stiluri. Nailart, beauty. fashion, lifestyle, ca subiecte, și, apoi, diferite vârste și preocupări. Mi-a plăcut mult și outfitul ”iepuresc” a lui Alexander White, the ”rare piece of a genuine faggot”, cum se descrie el 🙂 pe el și pe Patricia îi puteți găsi pe TheOutsiderz, scriu niște articole geniale pentru targetul de tineret tânăr.

Foto: Bianca Matei – Rejoice

Răcită cobză 😀

Full Chocolate – delicioase

Trăiască Marty 🙂 

Cu Alexander White, Outsiderz 🙂

Macarons Boutique

Ca de obicei, au fost alături de noi și sponsori de pe makeup&beauty, cu ocazia aceasta am aflat că Auchan are o linie de cosmetice Cosmia, că există și rujuri mate metalice, că rujul-pix de la Nyx este bestial, că Loreal are un fond de ten care se adaptează după tenul tău, întocmai ca un bb cream și că Golden Rose mi-a îngroșat rândurile de rujuri lichide roșii mate pe care o am în baie 🙂

Vă las cu câteva poze frumușele:

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)