Lifestyle

Eclectic Famous, by Vlad Mureșan, Un Dulce

O nouă colecție de prăjituri artizanale ne încântă simțurile începând de azi, la Un Dulce, by Vlad Mureșan. Colecția de prăjituri se numește Eclectic Famous și conține 5 sortimente de prăjituri inspirate de rețete vechi, dar interpretate în stilul unic al lui Vlad.

Prăjiturile vor fi disponibile atât ca torturi, cât și în variante mini, și satisfac cele mai exigente gusturi. Carrot Cake, preferata mea, inspirată după rețeta cunoscută a prăjiturii cu morcov, este un mousse ușor cu brânzică de vaci în loc de unt, cu o textură de ți se topește în gură și o aromă echilibrată. A doua preferată a mea, cannoli cu fistic, este mai cremoasă. Mai sunt tarta cu maracuja și una cu muultă ciocolată și infuzie de cafea, mai consistente, iar pentru cei dulcegăroși – este cannoli cu vanilie, care îți satisface nevoia de dulce pentru muuultă vreme 🙂 Ele se pot găsi și online aici.

În stilul în care ne-a obișnuit, Vlad nu adaugă zahăr în afara ingredientelor care deja îl conțin, ceea ce din punctul meu de vedere e un plus. Cu cât mai puțin zahăr, cu atât mai bine.

Pe Vlad Mureșan, Un Dulce, îl cunoașteți de la Masterchef. Este un cunoscut somelier, iar prăjiturile le face din pasiune. Lansarea colecției Eclectic Famous a fost un eveniment restrâns, de 25 de persoane, iar conceptul a fost de-a dreptul eclectic. La 19.15 mă aștepta ”la scară” mașina oficială Un Dulce, un Ford superb, care aproape m-a făcut să îmi regândesc planurile legate de o viitoare mașină. Am ajuns în atmosfera caldă a locației de lângă Maimuța Plângătoare, cu decoruri întotdeauna fabuloase, marca La Vie en Rose. Și nu doar a locației, pentru că am fost între mulți oameni faini și dragi mie.


Video by Ciulea.ro

Vorbăria multă – sărăcia omului – câteva momente eclectice:

Foto credit: Zsolt Mathe

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)