Lifestyle

15 ani de Gina Butiuc

Miercuri seara am asistat la un eveniment restrâns, la Casino-ul din Parc. Gina Butiuc, designer clujean, și-a aniversat 15 ani de carieră, de creație, într-o atmosferă intimă, alături de apropiați și cunoscuți. A avut o prezentare pret-a-porter si couture-a-porter în care a folosit modele neconvenționale, atât femei, cât și bărbați, lucru pe care l-am observat înainte să menționeze asta, și pe care l-am apreciat foarte mult.

Gina Butiuc a avut un discurs plăcut și cald, în care a povestit pe scurt evoluția sa din cei 15 ani. Despre câte luni se muncește la o colecție și câte săptămâni, zile, stres și ”surprize” pot apărea pe parcursul organizării unui eveniment, pe care spectatorii îl consumă în 10-15 minute, cât durează defilarea pe podium. A vorbit despre ce o inspiră, și de felul în care îi vin ideile. Despre cum a ajuns să selecteze modelele, și faptul că face haine pentru femeile normale, și n-ar putea vinde niciodată haine făcute să arate bine pe un model standard. Am apreciat foarte mult lucrul acesta, pentru că, de foarte multe ori, ceea ce vedem pe podiumuri rareori vine bine pe trupurile noastre diverse și ”imperfecte”.

Pe Gina Butiuc o găsiți pe pagina sa și, la cei 40+, cum își denumește ea blogul, arată extraordinar, suplă, îngrijită, feminină, sensibilă.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)