Lifestyle

Centrul de Frumusețe Farmec – și mai multă frumusețe

De curând, Centrul de Frumusețe Farmec s-a redeschis, adăugând noi tehnologii, servicii și produse la cele deja existente. Aflat la parterul binecunoscutului ”bloc spray”, Centrul de frumusețe Farmec a fost deschis acum trei ani într-un design modern, alături de noul magazin Farmec – vezi aici.

În urma proceselor de modernizare, centrul a fost extins cu o gamă diversă de servicii şi facilităţi, printre care tratamentele corporale ce au la bază produsele Gerovital H3 Equilibrium, atât cu aparatură specializată cât și prin masaj clasic și servicii de manichiură şi pedichiură. Un rol special a fost acordat tratamentelor faciale, pentru această zonă fiind alocate mai multe spaţii noi.

De asemenea, Centrul de Frumuseţe Farmec a fost utilat cu noi echipamente de ultimă generaţie în industria cosmetică, cu funcţii avansate de radio-frecvență, mezoterapie, cavitație, dermomasaj, microdermoabraziune sau exfoliere cu oxigen pur de 99%.

Cu ajutorul specialiştilor Centrului, vizitatorii pot efectua teste gratuite de dermoanaliză, astfel încât să fie consiliaţi în legătură cu produsele potrivite fiecărui tip de ten şi ghidaţi către scheme personalizate de tratament, pentru a fi corectate diferite probleme cu care se confruntă pielea.

Astfel de teste au putut fi efectuate și la evenimente, cum a fost Beauty Day by Gerovital din Platinia Shopping Center, unde am înregistrat videourile pe care le-ați văzut pe facebook. Puteți fi la curent cu evenimentele și promoțiile urmărind pagina de Facebook Farmec.

Live-ul de la Beauty Day

Apa micelară vs. gel micelar

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)