Lifestyle

Un nou început – 2017

E încă perioada rezoluțiilor pentru noul an, însă eu n-am altele decât cele începute deja, și cele care vor surveni din acestea. Anul 2016 a fost un an bun pentru mine. De fapt, lucrurile au intrat deja de mai înainte pe un făgaș bun, și au mers ascendent. Pentru că a existat încredere, multă muncă, multă ambiție și perseverență. Și pentru că nu m-a interesat ce face restul. După cum am arătat și aici.

Din acest moment al vieții, rezoluțiile de an nou mi se par inutile. Pentru că nu începi ”de mâine”, ”de săptămâna viitoare” sau ”de la anul”, ci începi AZI. Iar 2017 va fi un an bun, pentru că așa îl vom face să fie. Pentru că-l pregatesc din 2014, 2015 și 2016 încoace. Dacă 2016 ”sucked”, cum am văzut la mulți useri de Facebook, îmi pare rău să spun, dar ei sunt de vină. În loc să ne plângem, analizăm ce n-a fost bine și care a fost atitudinea și acțiunea noastră legat de cele întâmplate. Acestea trebuie să se schimbe, altfel ”the next year will suck for the rest of your life”.

Printre altele, în 27 ianuarie fac 7 ani de blog. Încă mă gândesc cum să vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine. Până atunci…

People rarely believe that their problems arise from their own misdeeds and stupidity. Someone or something out there is to blame – the other, the world, the gods.

 

Am același mesaj către voi – nu vă mulțumiți doar ”să fiți”. Fiți extraordinari, puteți fi memorabili.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)