Lifestyle

Știrea zilei

Dragii mei, vești fabuloase pentru iubitorii Ikea: Ikea are în plan să deschidă 3 noi magazine în țară, în afara Bucureștiului. Aceste orașe vor fi Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara – adică aproape de noi toți. Cred că de abia așteptați ca Ikea să fie mai aproape de voi! …Îhî, păi să așteptați mult și bine, că le deschide în 2021!

Vorbesc serios: ”Primul magazin din cele trei este estimat să fie inaugurat în anul 2021.”, conform digi24. Asta înseamnă rigurozitate nordică – să-ți pregătești comunicatele de presă cu 5 ani înainte. Dar să le dai presei, preferabil, cu vreun an înainte. Nu de alta, poate veni sfârșitul lumii, cădea o cometă, lumea uită de Ikea.. etc. Și cred că așa ar face oricine. Nu și Ikea.

Pe același model, inspirată fiind de o asemenea siguranță și încredere că până atunci poate nu ne lovește un asteroid, Dumnezeu știe mai ce, și nu mai apuc să-mi iau saltea Ikea pentru pat, o să vă dau și eu o veste mare: voi inaugura primele mele centre de nutriție și dietetică în afara Clujului, în anul 2050. Un fleac. Zboară timpul repede.

P.S. Prima oară am crezut că e un articol pe TNR, asta dacă nu cumva a venit 1 aprilie pentru presă, dar iluziile mele s-au prefăcut în scrum când, și cu, și fără frecat la ochi, am văzut digi24, și nu categoria Caterincă.
P.S. 2 Nu m-am putut abține.
P.S. 3 Foto Francisc Sandor, Multifunctional jacket Veronica Frișan.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)