Review

(Review) Matte Highlighter Anastasia Beverly Hills

Machiajul este un moment de relaxare pentru mine, de când am prins tușul în mână. Deși acest moment de relaxare nu s-a materializat într-o meserie, îmi plac foarte mult produsele de machiaj. Îmi place glow-ul, așa că în ultimul timp am învățat să folosesc mai multe produse pentru luminozitate: face contouring-ul (și compact, și cremă, despre care vă povestesc curând), și highlighterul pentru ochi, de la Anastasia Soare (o revelație), sunt două din aceste produse.

De fapt, este ciudat, aveam 2 produse A.S. primite de mult timp, un fixator de sprâncene (ce altceva 🙂 ) și acest highlighter, la care nici nu m-am uitat. A zăcut câteva luni în sertar, până când fardul pe care îl foloseam sub arcul sprâncenei s-a terminat… și simteam nevoia de a lumina zona aceea. O luminozitate discretă sub arcul sprâncenei subliniază linia perfectă a sprâncenelor (vorba vine perfectă, hai să zicem, definește mai bine) și dă luminozitate privirii. Fără el, parcă machiajul este ”umbrit”. Desigur, este necesară nițică practică până îl faci să arate natural, practic invizibil – să se vadă efectul, nu că ai folosit highlighter.

Zic că l-am neglijat atâta timp pentru că este sub formă de creion, din acela cremos, iar eu mai am altele – evident, nu de la Anastasia – și nu mă împac foarte bine cu tot ce e cremos, pentru pleoape. Am senzația că rămâne lipicios, că evoluează urât, mă feresc de ele. Dar creionul acesta cremos nu e așa. Este mat, de culoare crem, definește perfect zona sprâncenelor și e discret, nu pare creamy, parcă ar fi fard aplicat. Am devenit dependentă de el destul de ușor, și parcă niciun machiaj al ochilor nu mai e la fel fără el. De curiozitate, m-am uitat pe site, și am avut surpriza să văd că prețurile nu sunt foarte mari. Nu l-am văzut pe al meu, dar am văzut ceva similar, la 18 dolari. Nu văd să fie în Sephora, la noi, dar văd că pe sephora.com au produsele Anastasia Beverly Hills. Dacă vă pasionează machiajul și aveți ocazia, încercați-l. E natural, discret și ușor de utilizat, mai ales după ce încerci în 2-3 rânduri.

anastasia highlighter2 anastasia highlighter4
anastasia highlighter3
anastasia highlighter6 anastasia highlighter

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)