Lifestyle

Totally Blackout

Când dorm, totul trebuie să fie ”blackout” în cameră. Pentru că acest lucru nu este posibil mereu (în deplasare, tren etc), masca de dormit (sau ochelarii de somn, cum le spun eu,) îmi e indispensabilă. Pentru că sunt pretențioasă și n-am găsit un model care să îmi placă, am tot purtat după mine masca de somn Audrey (vezi aici).

Ulterior, am luat o mască anostă și neagră de la Decathlon, dar dintr-un material imposibil de suportat – îți transpiră toată zona acoperită. Un fail total.

De curând, am săpat din nou după ele. Am găsit un site românesc, a cărui livrare a fost brici, am pus comanda azi, a ajuns a doua zi. The Bitch is Sleeping mi s-au părut amuzanți și potriviți, roz și pufoși, de aceea am comandat două perechi. Bine, pot fi și în set cu cătușe de puf, dar n-au fost în target-ul meu acum 😀 Spre dezamăgirea mea, chinezăriile astea sunt tare micuțe, acoperă ceva, dar n-au denivelare pentru nas, nu sunt așa comode ca Audrey. Și a fost și 40 lei bucata… În fine, sunt utilizabili, dar dacă aș fi știut, aș fi luat doar o pereche…

masca de dormit 2

Din întâmplare, am găsit în Polus o pereche de ochelari care respecta forma feței. Nu presează pleoapele și are loc pentru năsuc. Și au fost 15 lei perechea.

masca dormit

Există varianta handmade, și îmi tot propun să îmi fac propriii ochelari de somn. Tot sper că voi găsi timp și chef pentru asta, cu siguranță aceia vor fi cei mai prețioși.

ochelari de somn the bitch is sleeping mask

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)