Review

(Review) Essence ULTÎME Omega Repair

N-a trecut mult de la concursul aniversar, și uite că mi-am făcut și eu o părere despre Esseence Ultime Omega Repair. Pentru că am fost cuminte, am primit și eu ”calitate de la Henkel”. Nu știu de ce, când spun Henkel îmi zboară gândul la detergenți 🙂 Asta ca o paranteză mai mare, probabil pentru că tocmai am încercat noile Perwoll care&repair și Silan, soft&oils, care sunt grozave, dacă tot veni vorba, iar Silan lasă o textură&miroase nemaipomenit. Merită să le încercați!

perwol

Dar Henkel are un cuvânt de spus și în industria de beauty mass market, prin Schwarzkopf. Când vorbesc de păr, mi-e greu să accept altceva decât Joico, Moroccanoil, Wella Professional. Totuși, gândidu-mă la Claudia Schiffer și având un istoric pozitiv cu Elvive roșu în adolescență, și știind că Essence Ultime este o gamă premium, am fost tare curioasă să o încerc. Adică Schiffer și-a cam terminat contractul pentru Loreal, cu care o identifică toată lumea, nu și-ar pune imaginea chiar pe orice.

“Întotdeauna mi-am dorit să concep și să creez o linie de produse de frumusețe a părului sub propria semnătură, iar Schwarzkopf mi-a oferit acum în sfârșit ocazia mult așteptată”, declară Claudia Schiffer. Părul blond, lung și sănătos al Claudiei Schiffer a devenit un trademark și a contribuit la cucerirea titlului său de beauty icon internațional.

essence ultime gama

Schwarzkopf Essence ULTÎME oferă în România 9 produse, grupate în 3 game complete pentru îngrijirea părului:

1. Gama Essence ULTÎME OMEGA REPAIR

pentru repararea intensă a părului deteriorat. Pe lângă complexul cu esență de perlă, cheratină, panthenol și proteine, formula este îmbogățită cu uleiuri Omega Repair, pentru reparare intensă și un păr de 10 ori mai puternic (la folosirea șamponului împreună cu balsamul vs păr netratat). Previne ruperea părului cu 90%, reface structura și îi redă frumusețea naturală, oferindu-i o strălucire sănătoasă.

Șampon Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei
Balsam Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei
BB Beauty Balm Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 75 ml, preț 26,99 lei
Mască intensivă Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 200 ml, preț 26,99 le

2. Gama Essence ULTÎME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT

pentru îngrijirea părului vopsit. Reînvie intensitatea culorii părului, netezește cuticula firului de păr, redă strălucirea și protejează datorită tehnologiei de laminare a firelor. Produsele conțin filtru UV care împiedică deteriorarea culorii părului. Gamă formată din Șampon (250 ml, preț 22,99 lei) Balsam (250 ml, preț 22,99 lei), Mască intensivă (200 ml, preț 26,99

3. Gama Essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS

redă volumul și densitatea părului lipsit de viață.  Conține un nou complex de filler pe bază de elastină care acționează asupra firelor de păr individual. Hrănește părul fără a-l încărca. Este special creat pentru părul fin sau foarte fin. Gamă formată din Șampon (250 ml, preț 22,99 lei), Balsam Express (200 ml, preț 23,99 lei).

Găsiți toate aceste 3 game pe rafturile hipermarketurilor, dar nu pe toate în același loc, așa că uitați-vă bine după ele. Eu am încercat doar Omega Repair – șamponul, balsamul și masca. Dacă le-ați încercat, lăsați-mi și mie feedback, că sunt curioasă.

Ce zic eu: designul curat, alb, aduce a produs profesional, chiar dacă nu este. Cred că forma de prezentare îmi place cel mai mult. E superbă. Mirosul îmi este neutru, nu-mi displace și nici nu mă dau în vânt, șamponul spală binișor, însă la balsam și la mască îmi dau seama că nu sunt pentru tipul meu de păr. Bănuiesc că firul Claudiei Schiffer este fin, sau, în orice caz, mai subțire, al meu este foarte gros și aspru, am nevoie de un produs care să-l înmoaie și să-l facă mai mătăsos. Ei bine, un păr blond, mătăsos, are nevoie de fix contrariul, de întărire. Nu pot să mă pronunț pe deplin, dar cred că aceasta gamă merge destul de bine unui păr mai moale. Eu simt nevoia după spălare cu el de produse în plus pentru netezire, moliciune. BB-ul pentru păr nu l-am încercat, dar probabil e similar cu cel de la Dove. O să vă povestesc despre BB Creams pentru păr curând. Give it a try.

essence ultime omega repair

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)