Review

(Review) BB Cream pentru păr, și noua protecţie termică Gerovital

Nu ştiu dacă aţi observat, Gerovital Tratament are un nou design şi, cu această ocazie, mi-am recumpărat serul termoprotector, pentru a nu-ştiu-câta oară! Îmi place la fel de mult şi acum, cu atât mai folositor, cu cât părul gri este extrem de greu de păstrat, şi expunerea termică neprotejată în schimbă în cenuşiu. Mie îmi plăcea şi designul anterior, îmi menţin părerea că ar trebui să facă o variantă “ditamai butoiul”, pentru că cei 150 ml se evaporă tare repejor la părul meu plus extensii.

gerovital tratament

Formula nu pare modificată, iar descrierea sună cam așa:

Asigură protecția firului de păr prin pelicula pe care o crează în jurul acestuia, împiedicând pierderea apei sub acțiunea temperaturilor ridicate provenite de la instrumentele de coafare.

Datorită prezenței unor ingrediente cu un efect puternic hidratant, ca extractul de Aloe Vera, Aquaxyl și Provitamina B5, serul suplimentează rezervele de apă din structura fibrei capilare.

Compară cu eticheta produsului inițial aici.

ingrediente noul ser termoprotector

Ce este BB Cream pentru păr?

În timp ce am fost obișnuite cu noțiunea de bb cream pentru ten, cu o diferență între mărcile europene și cele coreene, bb cream-urile pentru păr (si cc creams pentru păr) sunt un fel de balsam leave-in și produs de styling în același timp. Depinde foarte mult de tipul de păr – uscat sau gras, fir subțire sau gros, dacă ți se potrivește un bb sau nu, pentru că ele sunt create pentru a rezolva diverse probleme, cam ca și bb-urile pentru ten (anti roșeață, color correction etc). În cazul de față, am încercat Hair BB Cream for ageing hair de la Dove, care este un multifuncțional ce promite:

  • să refacă proteinele structurale
  • să stilizeze părul
  • să protejeze părul

Deci, după cum spuneam, un fel de leave-in+styling, sub formă de cremă lichidă, ca un balsam. Vine în recipient cu pompiță, cu aspect plăcut, ușor de utilizat. Conform indicațiilor, produsul se aplică pe părul proaspăt uscat. În cazul părului meu uscat, este nevoie de utilizarea tratamentului de păr normal, pe păr ud, și abia apoi de stilizare cu bb. Nu îmi oferă suficientă hidratare altfel, dar oferă o oarecare structură, și ținută, și este un excelent antielectrizant (antifrizz). Personal, îmi place mai mult să îl aplic pe părul umed, înainte de uscare, ca pe un balsam fără clătire. În cazul părului normal sau gras cred că e mai bine să fie folosit pe părul uscat, să nu dea senzație de încărcare.

Este primul bb cream pentru păr încercat de mine, am văzut că pe net este foarte popular bb cream-ul Pantene, doar că eu nu l-am văzut în hipermarket. Mai există, de asemenea, un hair bb cream în gama Essence Ultime, cu care nu m-am împăcat grozav, dar aș putea să îi dau o șansă bb-ului, dacă îl găsesc.

Dacă mă întrebați dacă e nevoie să aveți un astfel de produs: da și nu. Nu este neapărat necesar, din punctul meu de vedere, deși unui fir mai subțire și mai uscat s-ar putea să îi priască. Și, de asemenea, dacă mai vreți să schimbați ceva în rutina de îngrijire. Altfel e ok, e o struțocămilă interesantă.

dove hair bb cream

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)