Lifestyle

Ce mai faci?

Nu puteam să las să înceapă o nouă săptămână fără ceva haios. Asta pentru că știu că multora dintre voi vă e greu lunea, de ce să n-o facem mai ușoară. Știu că și voi aveți ciudățenii, vreau să le știu pe acelea bine încetățenite. Că ale mele le aveți mai jos:

  1. Nu știu alții cum sunt, dar eu cum intru în casă – mă schimb. Aș vrea să zic că într-alta mai bună, dar mă schimb doar în alta mai… confortabilă 😀 Nu sufăr să stau în haine de stradă în casă, nici să tropăi încălțată prin cameră. Locul încălțămntei de stradă e în hol.
  2. Știu că v-am mai zis, dar cel mai constant lucru din viața mea e tușul de pleope negru. De la 12 ani.
  3. Culoarea mea de fard definitorie este mov/lila. În general, nuanțe și tonuri din acestea. E bătut în cuie, acestea sunt culorile mele de farduri dominante, de 15 ani deja.
  4. Nu mai cheltui enormități pe rimeluri. Dacă vreau gene irezistibile, apelez la Ada.
  5. Baza de machiaj preferată s-a setat deja de aproape 3 ani: bb creams coreene. Îmi aștept următoarea comandă de pe ebay.
  6. Lucrez mai bine după masă decât dimineața. Îmi las lunea dimineața aproape întotdeauna libera, ca să fie mai scurtă 🙂
  7. De când nu mai port unghii lungi, îmi pot face masaj cu buricele degetelor prin urechi (what a feeling!)
  8. Fac bine: am ales să promovez proiectul de educație alimentară în școli, al elevilor voluntari Impact, pentru că schimbarea pornește de la fiecare dintre noi. Mai multe despre – aici.

Foto: Francisc Sandor. Tricoul – de aici.

fac bine (2) fac bine (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)