Lifestyle

De pe culmi

Anul 2015 pare să se încheie, iar eu nu realizez asta, pentru că sunt în vacanță şi am scăpat de traficul infernal dinaintea sărbătorilor, de îmbulzeală şi de toate urările.
Sunt în Austria, în zona Tirol, dar n-aş putea sa vă spun exact o locație, pentru că ne pendulăm între mai multe stațiuni: Solden, Obergurgl şi imensitățile lor de pârtii de schi. Este prima oară când am încercat să schiez, voi mai încerca, însă nu sunt fan sporturi de zăpadă.

FB_IMG_1451052612571

Sunt 12 grade, adica incredibil de cald la 1900 m (am fost si la 3000 m), al meu iubit zburda fericit pe undeva, pe partii, iar eu stau cu un vin fiert in fata, la o terasa, la soare si va scriu voua. Linistea n-a sunat niciodata atat de bine: am, în sfârşit, linişte interioară, după mult zbucium şi stări duse la extrem, linişte profesională, pentru că rezultatele muncii mele şi perseverenței mele nu s-au lăsat aşteptate mult şi linişte ambientală, cu aer curat şi oameni civilizați.

Nu-mi doresc pentru anul care vine altceva decât să fiu sănătoasă, să construiesc în continuare ceea ce am început, adică viața pe care mi-o doresc, alături de omul meu minunat. Vă doresc şi voua pace sufleteasca, să vă relaxați şi să fiți încredințați că veți primi la un moment dat tot ceea ce aveți nevoie – după muncă, şi răsplată ? Şi până la anul mai sunt câteva zile, în care sper că ne mai vedem aici ?

FB_IMG_1451052585942 received_969295866491126

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)