Lifestyle

If you were a butterfly

Suntem prea absorbiti de nimicurile de zi cu zi, ca să ne ocupăm puțin de interiorul nostru. Vă amintiți de exercițiul de recunostință? Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă a doua zi când ne-am trezi, am ramane doar cu lucrurile pentru care am mulțumit? Nu ar fi extrem de puține, pe lângă ce avem, de fapt? Și suntem binecuvântați cu atât de multe, mari și mărunțișuri, dar, care, adunate, fac să fie ce este, în prezent, viața noastră!
Dacă ar fi sa trăim doar o zi, sau o lună, ca unele insecte, ce-am alege sa spunem și ce am considera nevaloros? De ce crezi că există vreo zi care să merite să fie risipită pe acțiuni nevaloroase?

buburuza (1) buburuza (2)

În loc să ne lăsăm duși de carusel, am putea să ne facem puțin timp, seara sau dimineața, când ne vine mai ușor, să medităm puțin, să luăm contact cu eul interior. Poți să îți găsești și tu un astfel de moment: dimineața, la cafea. Pe drum, pe buz… pe mașină. Sau seara, dacă ai un moment de liniște.

Foto: Francisc Sandor

buburuza (3)

În altă ordine de idei, vreau să vă întreb dacă 11eleven vă spune ceva. dacă nu, vă dau un hint: 11 invitați, 11 minute, 11 povești. Sau 11 oameni extraordinari au la dispoziție 11 minute pentru a-și povesti viața, în fața unei săli pline, pentru a motiva, a inspira și a face, totodată, o faptă bună pentru comunitate. Nu doar de Cărciun, care se apropie, ci de câte ori există o ocazie. Acum e, și se desfășoară în 8 orașe din România.

Cea de a 4-a editie a conferintei 11even Experiences de la Cluj va avea loc sambata, 21 noiembrie 2015, de la ora 11.00, la Cinema Victoria. Conferința sustine Centrul de zi pentru copiii din familii defavorizate „Universe Kids” din Cluj-Napoca, care functioneaza in regim after-school. In prezent, la centru sunt inscrisi 24 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Dinu si de Bob Bogdan Radulescu, iar atmosfera va fi intretinuta de trupa The Beat, finalistii de la “Romanii au talent”. Cei prezenti in sala vor putea participa la o tombola si la un after-cocktail.

Daca în 2011 invitatii au acceptat provocarea de a vorbi despre un esec din viata lor, decizii luate si schimbari, in 2012 – despre bucurie si curaj in viata, in 2014 temele centrale au fost umanizarea muncii (humanizing work) si cum sa iti faci viata fericita (bringing joy in life), in acest an tema centrala va fi Despre oameni frumosi si povestile lor.

Exista trei tipuri de taxe de participare la eveniment:

  • EDUCATIV (20 lei) – destinat liceenilor și cadrelor didactice
  • STANDARD (50 lei) – destinat celor care doresc sa participe la eveniment si sa-si aduca o contributie pentru cauza sustinuta
  • PREMIUM (100 lei) – destinat persoanelor care, pe langa participarea la eveniment si contributia pentru cauza, doresc sa aiba loc rezervat in primele randuri si sa ia parte la cocktailul de la finalul evenimentului, alaturi de invitati si organizatori.

Taxele de participare se pot achita online, sau la Libraria Bookstory, situata pe Bvd. Eroilor, nr. 6-8 (program intre orele 10 – 21). In limita locurilor disponibile, taxa de participare se poate achita in ziua evenimentului, la accesul in sala.

11even Experiences Cluj 2015

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)