Featured Review

Top 3 homemade gommage

facial mask1. Mierea zaharisită
Ați observat că mierea zaharisita poate fi o mască-gommage eficientă? În primul rând, faptul că mierea se zaharisește este o dovada că aceasta nu este falsificată. Este un proces normal. În al doilea rând, pentru frumusețea noastră, este un exfoliant blând, atunci când vrei un produs natural de îngrijire 2 în 1: o întinzi ca pe mască pe față și, în contact cu căldura pielii, particulele se topesc. Masând din când în când acestea devin tot mai micute, până nu se mai simt deloc, și mai fac și o exfoliere delicată pielii, îndepărtând eventualele celule moarte.

masti homemade (1)

2. Uleiul cu zahăr

Un alt gommage de casă rapid, preferat de mine, este uleiul de migdale dulci sau arganul cu zahăr. Pe același principiu, particulele de zahăr se topesc, doar că sunt ceva mai abrazive.

masti cosmetice

3. Tărâțe de grău cu apă caldă

Acesta este cel mai vechi gommage folosit de mine, preluat de la soră-mea, cand eram micuță. Amesteci tărâțe de grâu cu apă cât mai caldă, apoi se freacă tenul cu acea compoziție, deasupra chiuvetei, vasului de toaletă sau cadă, pentru că se va face ca la purceluși. Rezultatul e un ten foarte fin și curat, îl iubesc, pur și simplu.

masti homemade (5) masti homemade (4)

Voi ce măști vă faceți acasă?

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)