Featured Review

Recomandări: produse la preț accesibil pe care merită să le ai

Revoluția de pe rafturile mele de cosmetice se extinde și pe blog și se traduce prin a folosi/prezenta produse mai puține, dar top of the top. De cele mai multe ori, asta se traduce prin produse mai scumpe, dar nu întotdeauna prețul este garanția eficienței și calității. Aș zice că în 90% din cazuri, da, dar mai există și acel 10% pentru care nu merită, de obicei, să riști, luând produse ieftine, doar de vei nimeri acele 10% bune.

În acest caz, vă prezint trei produse din acele 10% produse accesibile ca preț și uimitor de bune. Primul este un rimel pe care l-am luat pentru prima oară în DM, pentru că eram la casa de marcat și era la promoție la casă, la vreo 12 lei (prețul lui fiind de vreo 16). Mi-a sărit în ochi culoarea mov turbo și-mi rămăseseră bani de la cumpărături, așa că l-am aruncat repejor în coș. Am spus că îl țin de urgențe, că ”la banii ăia” merită să-l iau. Eu nu cred în marketing-ul rimelurilor, pentru genele mele scurte și drepte numai extensiile de gene fac minuni și.. Lancome! Am avut o mega surpriză la prima folosire: oferă volum, curbează genele, are un efect aproape similar cu my top of the top mascaras – Hypnose, singurele rimeluri care și fac ce spun, dar și costă vreo 150 lei!!!

Vezi Hypnose Doll Eyes
Vezi Hypnose Star
și Clinique High Lenghts

Este vorba de rimelul mov din gama Pump Up Booster Mascara, de la Miss Sporty, o surpriză neașteptată (huh, n-am mai cumparat marca asta de când ea și Margaret Astor erau singurele produse de doamne-ajută de pe piață, acum vreo 15 ani!!!) ! Gama Pump Up Booster mai are și rimeluri cu alte efecte, pe care eu nu le-am încercat. Voi le știți? Dacă da, pe care le-ați încercat? Eu cu siguranță îl recumpăr pentru trusa de călătorii!

produse ieftine bune (1)

REachiziționat: demachiantul bifazic pentru ochi, Double Effect de la Nivea. De el am scris de curând, aici, și mi-a plăcut așa de mult, încât l-am luat în dublu exemplar, și pentru deplasări.

produse ieftine bune (2)

Nivea Serum Pearls, a fost neașteptat de bun, l-am folosit pentru borseta de călătorii. Este neașteptat de eficient pe hidratare și umplere a ridurilor fine (desigur, efect temporar), m-a impresionat plăcut.

produse ieftine bune (3)

Ce produse ieftine și bune ați mai încercat?

produse ieftine bune (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)