Featured Outfits

Modelare

Știți acele momente pe care le căutam uneori pentru a ne reconecta cu eul nostru, momente de căutare a inspirației, pe care adesea le interpretăm ca timp de gândire, noi, cu noi înșine?
Îmi place lumea boema a artiștilor, pe care, de multe ori, îi simțim paraleli cu realitatea noastră, de parcă ar fi trăind în altă dimensiune. Adesea mă cufund în explorarea acestei dimensiuni, dimensiunea creativă, mai cu seamă când vreau să mă adresez voua. Să vă transmit ceva care să plece din suflet… este și asta o artă. O arta a vorbelor, care sunt cărăușul sonor al stărilor mele imateriale, codul de descifrare a ceea ce simt și modalitatea în care vreau să ajungă la oameni.
Frunzărind fără o țintă anume, am dat peste arta vestimentară, înfățișate în pozele din show-ul de la Viena al Irinei Schrotter ss2016, colecție în colaborare cu Lucian Broscatean, un designer cljuean reputat și un om drag mie. Rar cunoști oameni autentici, cărora talentul și succesul nu le-au luat umanitatea. Și, frunzărind așa, mi-au căzut ochii pe 3 design-uri ale colecției realizate de Lucian — normal, pe cele care sunt camaradul eternei lupte cu colăcelul de pe burtică, potrivite siluetei mele. Un mod foarte stylish de a te înveșmânta, chiar de nu-ți e corpul o perfectă clepsidră feminină. Unii modelăm cuvinte… alții siluete…lucian_broscatean_ss16_1lucian_broscatean_ss16_2lucian_broscatean_ss16_3

Câteva cuvinte despre colecția Irinei Schrotter:

Colecția explorează noi ipostaze ale feminității, ale sofisticării, specifice începutului de secol 21. Piesele sunt caracterizate de tăieturi geometrice, asimetrii care conturează o nouă siluetă, croiuri și forme comode, relaxate, care pot fi reconfigurate prin styling. Paleta sofisticată este dominată de nuanțe de bej, ocru, nisipiu, bleumarin. Cămașa-rochie, cardiganele drapate, piesele cu detalii deconstruite, intervențiile creative pe suprafețele textile, rochiile elegante și minimaliste sunt parte din ADN-ul brandului.
Relevanță, consistență și emoție sunt trei din conceptele care au devenit axe principale pe care designerul Lucian Broscățean construiește, încă din 2012, propunerile pentru irina schrotter. Colecția a fost prezentată în fața presei de specialitate și a buyer-ilor veniți în spațiul spectaculos de la MQ Vienna Fashion Week.

Nu pot să nu remarc pantofii superbi ai Mihaelei Glăvan și pozele perfecte realizate de Emil Costruț 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)