Featured Review

The hot weekend

Aroma Therapy
Aroma Therapy

”Știu ce-am să fac în weekend”, răsuna glorios în capul meu, după ce mărețele planuri de weekend au fost iremediabil ruinate de vremea asta veritabilă de toamnă. Îmi place să cred că o să văd vara aceasta Laguna Albastră de Cluj,  — sper să nu-mi placă să cred degeaba, dar, până anunci, planul B al urmatoarelor zile îmi alimentează feng-shui-ul și arată cam așa: acasă, lumânărele, aromaterapie, răsfăț corporal cu săruri de baie, masaj ..și, indubitabil, o sticlă de rozè.  

relaxare_3

Aș putea chiar crede într-un complot universal de a mă ține acasă și a mă bucura de noua gamă certificată ecologic care e deja în baie — Relaxa, de o calitate și o puritate deosebite, sub brandul ecosense

ecosense_2 ecosense_11

Sarea de baie Erotica – este una din sărurile de baie care completează gama sărurilor feng-shui de pe Ecosense și pe care intenționez să o epuizez în weekend. Of corrrso, the two owls of us 😀

ecosense_3 ecosense_5

Crema-Scrub de corp cu betacaroten – spune așa: Crema-scrub de corp are ca baza untul de shea, la care se adauga sarea de mare bogata in beta-caroten si imbogatita cu ulei eteric de ceai verde. Este un exfoliant puternic ce elimina stratul superficial al epidermei, catifeleaza pielea si curata porii in profunzime. In acelasi timp, datorita untului de shea, pielea este puternic hidratata, hranita si protejata. Crema-scrub nu necesita clatire. Dupa ce uleiurile din amestec sunt absorbite in piele, indepartati eventualele particule de scrub ramase cu un servetel uscat. Această cremă-unt exfoliantă se poate folosi după duș, direct în cadă, însă vă asigur că după baie e senzațională: stratul de piele moartă este suficient înmuiat încât să fie îndepărtat fără probleme de micile particule exfoliante, astfel că exfolierea este mai eficientă.

ecosense_4

Big Yes: ies din cadă gata hidratată, nu mai pierd vremea prin dormitor cu cremele de corp, se abroarbe repede, pentru că am porii deschisi și pielea destul de uscată. Este un doi în 1 foarte util, dacă nu îți place să te lălăi. Practic, mă tamponez cu prosopul, aplic crema, masez până intră în piele și simt că am exfoliat bine, apoi scutur particulele exfoliante cu același prosop.

Fac parte din categoria aia a persoanelor cu necesitate de pedichiură periodică, permanentă. Știți deja că vânez produsele de hidratare a tălpilor (here&here), fără de care prezint o veritabilă piele de crocodil. De obicei le folosesc seara, pentru dimineața folosesc ceva antibacterian, pentru că se știe că eventualul miros urât al picioarelor este dat de bacterii. Și, mai precis, pentru prevenție – bacterii, fungi și alți musafiri nedoriți.

ecosense_7
ecosense_8

Ulei antibacterian pentru picioare Roua dimineții — zice așa: Uleiul pentru picioare de la Relaxa, 100% natural si antibacterian, este ideal pielii uscate, atenuand puternic bataturile, ocrotind si tratand pielea crapata, aspra, agresata a talpilor. Datorita amestecului de uleiuri naturale din componenta sa, acest produs are remarcabile calitati antibacteriene si antifungice, prevenind si inlaturand mirosurile neplacute. Datorita multelor vitamine si minerale ale uleiului din samburi de struguri, regenereaza si incurajeaza fermitatea pielii, conferind un aspect mai bine conturat. Am avut oareșce temeri că o să trag niscaiva trânte după folosire, dar am avut surpriza că intră destul de repejor în pielea de pe talpă, fără să rămâi cu senzația de unsuros. Nu știu voi, dar eu am coincis și vara cu persoane cărora le miroseau urât picioarele de la talpa de la sandale! Deci, nu cred că ține de sezon, ci de cât de bine respiră piciorul în contact cu încălțările.

ecosense_6ecosense_9

În final am lăsat două produse perfecte pentru utilizare în dormitor, niscaiva ulei esențial de Foc, pentru inspirație șiiiii… piesa de rezistență, Uleiul afrodiziac pentru corp și masaj. Să vă mai spun că miros senzațional și că merg perfect cu vinul și lumânările? Dacă n-aveți aceeași stare, găsiți și alte uleiuri de corp, cu alte destinații, aici. Iar despre uleiul afrodiziac, vă pot spune că intră grozav în piele și e mai interesant când nu te dai tu cu el 😉

Zic că-și poate face numărul complotul universal, și cât timp durează vremea nașpa, stăm pe acasă.

relaxare_4 ecosense_1

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)