Lifestyle

Vestige Centre Ville – frumusețe în inima Clujului

Cândva, centrul urbei era locul în care se întâmplau toate lucrurile frumoase. Pe bulevardul pe care stau viețuiau saloane de cosmetică, coafor și frizerie. Au rezistat zeci de ani, la fel și interiorul lor veritabil vintage, de la mobilier până la frizeri. M-am gândit că, dacă aș avea posibilitatea, le-aș lua în primire, le-aș moderniza, păstrându-le, în același timp istoria. Probabil ele s-au stins odată cu clienții lor și cu nepăsarea obișnuită a românului pentru a păstra emblemele ce-l reprezintă.

vestige (4)

De curând, noile generații se pot bucura din nou de frumusețe în centrul Clujului, pe celebra stradă ”în oglindă” Iuliu Maniu nr 4, la Vestige Centre Ville, by Simina Cheteles in parteneriat cu Raul Tișa. Noul salon vine să aducă frumusețea în înfățișarea tuturor celor care trăiesc sau traversează centrul orașului, cu ajutorul echipei complete a atelierului de frumusețe și al produselor de top pe care Vestige le folosește.
Designul interior simplu și rafinat, realizat de talentata Adina Popa, deși modern, nu se contrazice cu exteriorul clădirii, ambele fiind expresia artei unei generații. Așa cum ne-a obișnuit deja Vestige, Vestige Centre Ville înseamnă servicii de înfrumusețare (Coiffure, Maquillage, Esthétique, Manu/ Pédi) și un fashion concept store cu creații ale unor designeri recunoscuți de îmbrăcăminte și accesorii (Vestige Prêt-à-Porter). Vestige Prêt-à-Porter prezintă exclusiv piese vestimentare unicat sau în serii limitate, creații ale celor mai inspirați designeri clujeni.

Descopera pagina de facebook Vestige Centre Ville si intră-n lumea frumuseții alături de echipa salonului.

vestige (3) vestige (2) vestige (5) vestige (6) alina ceusan

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)