Featured Lifestyle

Prostiboții, viitorul sexului

sex virtual

Cea mai veche meserie de pe pământ pare să fie amenințată. Viitorul sexului fără griji privind bolile cu trasmitere sexuală sunt prostiboții (sau robostitutes, sau sexbots), niște roboți programați doar pentru activitate sexuală – se spune în articolul de pe Genetic Literacy Project. Nimic nou sub soare, avem și noi exemplare umane, cu o densitate mai mare prin cluburi și săli de fitness, care prezintă doar aceste abilități, atâta că riști să replici o progenitură și să perpetuezi această subspecie. Totuși, ideea unui android de prostituție nu este un proiect de viitor apropiat, pentru că abia s-au creat roboți care arată identic cu oamenii, la un nivel conversațional strict operativ, și ar mai dura vreo câțiva ani să se creeze unii care să se miște și să simtă la fel ca aceștia. Chiar și atunci, prostiboții nu vor fi de tipul cyborg – o entitate cu creier uman și componente corporale robotice, ci un robot fără creier (sounds familiar?), programat doar pentru satisfacerea micilor plăceri ale vieții, în esență o jucărie sexuală (sex toy) foarte sofisticată, deci nici vorbă de o entitate care ar putea satisface componenta emoțională.

Cu siguranță costurile vor fi pe măsura inovației, plasând… jucăria la categoria… sex de lux, așa că tot varianta ieftină, cu risc de perpetuare, va rămâne la îndemâna majorității. Câtă risipă de știință! 😀

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Mă lași! !!! Fără sa …..simți mirosul de mascul! Dumnezeu a creat femeia ……..iar continuare cred ca o știi și tu Sigina.

  • =)))) jeez:))) made my day

  • @da :)))) zi-le japonezilor :)))))))